Λαμία - ΑΕΚ: Εντεκα ημέρες μετά

Λαμία – ΑΕΚ: Εντεκα ημέρες μετά

Εναρξη: 18:00, 25/04/2019
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας (5.500), Λαμία

Η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έντεκα μέρες μετά τον αγώνα τους στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ματς η Ενωση επικράτησε 2-0.

Στη μέση η Λαμία
Την Κυριακή στο πρωτάθλημα η Λαμία έχασε 3-1 εντός έδρας από τον Ολυμπιακό. Βρέθηκε πίσω στο 35’ και ισοφάρισε στο 65’ με τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, Ασούμπρε, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο 68’ και το 85’ δέχτηκε άλλα δύο γκολ και ήρθε η ήττα, η οποία την κράτησε στη μέση της κατάταξης. Την τελευταία αγωνιστική παίζει στη Ριζούπολη και ανάλογα με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής θα τερματίσει από 7η μέχρι 11η.

Την ΑΕΚ την είχε συναντήσει και στους ομίλους του φετινού Κυπέλλου, τον Οκτώβριο, όταν έχασε στο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-1: προηγήθηκε στο 64’ με τον Επσταϊν, δέχτηκε την ισοφάριση στο 73’ από τον Γιακουμάκη και το 2-1 από τον Ροντρίγκο Γκάλο στο 87’.

Με το πλεονέκτημα του 2-0 η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ υπέστη τη δεύτερη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα την Κυριακή (η πρώτη ήταν τον Νοέμβριο με 2-0 από τον Ατρόμητο), 1-0 από τη Λάρισα. Δέχτηκε το γκολ στο 28’. Είχε 68% κατοχή μπάλας και κέρδισε 10 κόρνερ έναντι 2 της αντιπάλου της.

Στην ενδεκάδα βρέθηκε ο Τσιντώτας (τερματοφύλακας), για τέταρτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα. Την τελευταία αγωνιστική παίζει στη Βοιωτία με τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό. Αν νικήσει θα τερματίσει τρίτη, ειδάλλως μπορεί να πέσει και τέταρτη, εξαρτάται από το τι θα κάνει ο Ατρόμητος που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω (παίζει εντός με τον ΟΦΗ).

Πριν από 11 μέρες η ΑΕΚ έπαιξε στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, και ήρθε ισόπαλη 2-2. Προηγήθηκε με τον Μάνταλο στο 4’, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 53’ μετά από δύο γκολ του Μπαράλες, και ισοφάρισε στο 67’ με τον Μπογιέ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Καθένα από τα 6 τελευταία παιχνίδια της Λαμίας με την ΑΕΚ είχαν από δύο γκολ και πάνω.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X