Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Ελλειψη ενέργειας και… ντέρμπι ενόψει!

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Ελλειψη ενέργειας και… ντέρμπι ενόψει!

Εναρξη: 19:00, 06/02/2019
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Νέας Σμύρνης (11.700)

Για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Τετάρτης (19:00) ενδιάμεσα των αγώνων πρωταθλήματος με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (03/02), παίζοντας από το 32’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ζαμπά, ενώ είχε προηγηθεί στο 3’ με τον Μαουρίτσιο (ισοφαρίστηκε στο 74’). Ο Πανιώνιος υπέστη βαριά ήττα 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ το Σάββατο (09/02) θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα.

Εν μέσω ντέρμπι ο ΠΑΟΚ
Το πρώτο παιχνίδι για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας μπήκε… σφήνα στις δύσκολες αναμετρήσεις πρωταθλήματος με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι οποίες θα κρίνουν την εξέλιξη του τίτλου. Στο πρώτο σκέλος έμεινε στο 1-1 με την Ενωση στο ΟΑΚΑ, μπορεί βαθμολογικά να έμεινε ευχαριστημένος, όμως στερήθηκε τις υπηρεσίες του εξτρέμ Ζαμπά για παραπάνω από μία ώρα λόγω αποβολής. Ο ίδιος δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο.

Στο πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά» ακολουθεί ο Ολυμπιακός στην «Τούμπα», όπου σε περίπτωση νίκης θα αυξήσει τη διαφορά στους 9 βαθμούς από τους Πειραιώτες, βάζοντας γερά θεμέλια για την επιστροφή στους τίτλους. Η ήττα, όμως, θα φέρει πονοκεφάλους, μιας και η διαφορά θα μειωθεί στους τρεις! Στη Νέα Σμύρνη πιθανόν να ντεμπουτάρουν οι νέοι Ιγκνασον και Ολιβέιρα.

Ψάχνει… οξυγόνο ο Πανιώνιος!
Το μεγάλο πρόβλημα του Πανιωνίου στη σεζόν είναι η έλλειψη βάθους στο ρόστερ, με τα συνεχόμενα παιχνίδια (πρωτάθλημα και Κύπελλο) να δίνουν σε παίκτες «κλειδιά» αρκετό χρόνο συμμετοχής, με ελάχιστο περιθώριο ξεκούρασης.

Μεγαλύτερη απόδειξη κόπωσης το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου από κάποιο σημείο και μετά στην εξίσωση μπήκε και η λεπτομέρεια της ψυχολογίας. Μέχρι τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο φωτεινός πίνακας έδειχνε το 0-0, ώσπου στο 68’ ο Χασάν έκανε το 1-0. Σε διάστημα 18 λεπτών δέχθηκε άλλα τρία γκολ και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0! Απόλλων Σμύρνης (εντός), Αρης (εκτός), Παναθηναϊκός (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός ρεβάνς) οι τέσσερις αναμετρήσεις που ακολουθούν μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: 1-3 (Κύπελλο Ελλάδας 2017-18)
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: 2-2 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2016-17 πλέι-οφ)
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X