Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης: Η έκπληξη του θεσμού και οι σοβαροί Αρκάδες

Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης: Η έκπληξη του θεσμού και οι σοβαροί Αρκάδες

Εναρξη: 17:00, 07/02/2019
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο (26.240)

Η έκπληξη του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, ο Εργοτέλης της Football League βρίσκεται στους «8» του θεσμού και φιλοξενεί το απόγευμα της Πέμπτης (17:00) τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Κρητικοί απέκλεισαν τον Αρη (3-2 στην τελευταία αγωνιστική) στον όμιλο, ενώ στα διπλά ματς με τον ΟΦΗ ξεπέρασαν το εμπόδιο του συμπολίτη στα πέναλτι (1-1 και τα δύο ματς). Ο Αστέρας έκανε τρεις νίκες στους ομίλους και αν έχασε στο πρώτο ματς των «16» από τη Λάρισα με 3-2 στον κάμπο, με εντυπωσιακό τρόπο (5-3 στην Τρίπολη) πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Επικίνδυνη έξοδος για τον Αστέρα Τρίπολης
Εκεί που την… πάτησε ο Αρης (ήττα 3-2) πριν τα Χριστούγεννα για την 3η αγωνιστική των ομίλων και τον ΟΦΗ να δυσκολεύεται (1-1), ο Αστέρας Τρίπολης θα δώσει το παρών με στόχο να μην δείξει τα ίδια λάθη των δύο προηγούμενων. Οι Αρκάδες προέρχονται από το πρώτο τρίποντο πρωταθλήματος το 2019, όπου επικράτησαν δυσκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη «Ριζούπολη».

Ανέκαθεν για την ομάδα της Τρίπολης το Κύπελλο αποτελούσε στόχο και επιθυμεί στην Κρήτη να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Ταξίδεψε χωρίς απουσίες και με πρόθεση να παίξει με φουλ βασικούς. Πριν τη ρεβάνς της 26ης Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζει κατά σειρά Αρη (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Ατρόμητο (εντός) για το πρωτάθλημα.

Διέξοδος το Κύπελλο για τον Εργοτέλη
Στο πρωτάθλημα της Football League αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθώς έπειτα από το πέρας του πρώτου γύρου, ο Εργοτέλης βρίσκεται στην 6η θέση με 23 βαθμούς και έξι διαφορά από τη δεύτερη Κέρκυρα, θέση που στέλνει στα μπαράζ ανόδου. Αντιθέτως, στο Κύπελλο διανύει εξαιρετική πορεία, με μόλις μία ήττα σε έξι αναμετρήσεις (από τον πρωτοπόρο της Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ με 1-2 στις 14 Νοεμβρίου).

Απέκλεισε με καλή μπάλα τον Αρη στην 3η αγωνιστική των ομίλων (3-2), ενώ ξεπέρασε το εμπόδιο του συμπολίτη ΟΦΗ (με δύο ισοπαλίες 1-1) στη διαδικασία των πέναλτι στο εκτός έδρας παιχνίδι. Την Κυριακή, οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες, καθώς επικράτησαν 2-0 της Δόξα Δράμας. Χωρίς τιμωρημένος και τραυματίες θα παραταχθεί στο πρώτο ματς των «8».

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης: 2-1 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης: 1-4 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης: 2-3 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)
Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης: 3-0 (Σούπερ Λιγκ 2011-12)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X