Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Ο… διαστημικός Μέσι και το προβάδισμα της «Βασίλισσας»!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ο… διαστημικός Μέσι και το προβάδισμα της «Βασίλισσας»!

Εναρξη: 22:00, 27/02/2019
Γήπεδο: Santiago Bernabeu (81.044), Μαδρίτη

Εχει πετύχει τα πάντα στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Λιονέλ Μέσι, αλλά ακόμα κάτι λείπει στα… στατιστικά του! Να σκοράρει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνα Κυπέλλου. Απόψε έχει την ευκαιρία να το πετύχει, στο δεύτερο αγώνα του μεγάλου ημιτελικού του Κυπέλλου Ισπανίας το βράδυ της Τετάρτης (22:00) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Το προβάδισμα ανήκει ελαφρώς στη Ρεάλ, μετά το 1-1 στο «Κάμπ Νόου», ωστόσο πάντοτε σε ένα τέτοιο ζευγάρι δεν μπορείς να ξέρεις τον νικητή. Το ερχόμενο Σάββατο (2/3) ακολουθεί ακόμη ένα Clasico στη Μαδρίτη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Ομως σήμερα μιλάμε για πρόκριση σε τελικό και, κατά πάσα πιθανότητα, στον νικητή του θεσμού.

Βαριά «άρρωστη» η Ρεάλ
Ακόμη μία προβληματική εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Επειτα την ήττα – σοκ από τη Χιρόνα με ανατροπή στην έδρα της (1-2), ήρθε το διπλό με το ίδιο σκορ κόντρα στη Λεβάντε, σκόραρε δις από την άσπρη βούλα και με τη «βοήθεια» (μόνο βοήθεια δεν ήταν) του VAR. Μάλιστα στο δεύτερο πέναλτι που πέτυχε ο Μπέιλ, ο Ουαλός απώθησε εκνευρισμένος τους συμπαίκτες του που πήγαν να τον συγχαρούν, δείχνοντας έτσι πως είναι «ξένο σώμα» στην ομάδα.

Ψάχνει την… αντιβίωση η «βασίλισσα» καθώς με όλα αυτά που της έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα δείχνει βαριά άρρωστη. Καλύτερο… φάρμακο δεν μπορεί να αποτελέσει άλλο, από το να αποκλείσει την «αιώνια» εχθρό της στο Κύπελλο και να της επιβληθεί λίγες μέρες αργότερα στο πρωτάθλημα.

«Διαστημικός» Μέσι οδηγεί την Μπαρτσελόνα
Τι άλλο να κάνει πια ο Αργεντινός σουπερ σταρ με τους «μπλαουγκράνα»; Ισοφάρισε δύο φορές τη Σεβίλλη στο «Πιθχουάν», έδωσε το προβάδισμα πετυχαίνοντας το 50ο χατ τρικ της καριέρας του στο 85’ και καθάρισε την υπόθεση – νίκη με μαγική ασίστ στον Λουίς Σουάρες για το τελικό 2-4. Περιττό να πούμε πως όλα τα τέρματα ήταν… ένα κι ένα!

Πηγαίνει με τη καλύτερη ψυχολογία για το διπλό στο «Μπερναμπέου» που μπορεί να της δώσει και τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Σημαντική απουσία του Αρτούρ στα χαφ, εκτός και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Σίλεσεν.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 0-3 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2017-18)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 2-3 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2016-17)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 0-4 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2015-16)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 3-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2014-15)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 3-4 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κόπα Ντελ Ρέι με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X