Ατλέτικο Μαδρίτης - Χιρόνα: Συνήλθε μετά την τεσσάρα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα: Συνήλθε μετά την τεσσάρα

Έναρξη: 20:30, 2/4/2019
Γήπεδο: Wanda Metropolitano (67.829), Μαδρίτη

Εμβόλιμη η 30η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβισιόν και το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία είναι το Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα. Έπειτα από δύο σερί ήττες, η μία αποκλεισμός στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Γιουβέντους (3-0) και η άλλη από τη Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα (2-0), η ομάδα του Σιμεόνε “ξέσπασε” πάνω στην Αλαβές (0-4).

Από την άλλη η Χιρόνα ηττήθηκε για ακόμη μία φορά στο γήπεδό της, με τη βασκική ομάδα να κάνει και εδώ τη ζημιά της (2-1). Επιβεβαίωσε την πολύ κακή εικόνα και παράλληλα τη χειρότερη συγκομιδή εντός έδρας από κάθε άλλη ομάδα (12 βαθμούς σε 15 ματς).

Δεν διεκδικούν, ούτε φοβούνται για οτιδήποτε οι δύο ομάδες. Στη δεύτερη θέση παραμένει η Ατλέτικο στο -10 από την Μπαρτσελόνα, στο +6 από τον υποβιβασμό η Χιρόνα αλλά δίχως να απειλείται ιδιαίτερα.

Με το μυαλό στο “Καμπ Νόου” η Ατλέτικο
Πολύ κρίσιμη και η αναμέτρηση της Τρίτης (2/4) από τη πολύ δυνατή εκτός έδρας Χιρόνα, όμως οι σκέψεις γυροφέρνουν και στο ερχόμενο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ώστε να πλησιάσει όσο γίνεται.

Κόντρα στην Αλαβές έβγαλε τρομερή αντίδραση και προηγήθηκε πολύ νωρίς με δύο τέρματα (Σαούλ στο 5′, Κόστα στο 11′). Στο δεύτερο ημίχρονο Μοράτα (59′) και Τόμας (84′) καθάρισαν και πήραν τους τρεις πόντους.

Με 4-3-3 ο Αργεντινός τεχνικός και τους Μοράτα, Ντιέγκο Κόστα και Γκριζμάν προωθημένους. Κάτι που δεν απέδωσε πριν τη διακοπή με τη Μπιλμπάο, όμως τώρα φάνηκε το αντίθετο. Πιθανότατα θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς για το επερχόμενο ντέρμπι.

Άλλη ομάδα εκτός έδρας η Χιρόνα
Εκπληκτικό αυτό που έχει πετύχει φέτος η Χιρόνα, αφού, όπως είπαμε, διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή αλλά παράλληλα έχει τους περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδό της, μετά την Μπαρτσελόνα και τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεκριμένα έχει 22 πόντους σε 14 παιχνίδια, ενώ τρέχει και ένα σερί με τρία διπλά, το ένα εξ αυτών μέσα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Στο τελευταίο ματς μπορεί να προηγήθηκε στο 37ο λεπτό με τον καλύτερό της παίκτη και επιθετικό, Στουάνι, όμως 6 λεπτά ήταν αρκετά να πάρει το προβάδισμα και τη νίκη η Μπιλμπάο (Γουίλιαμς στο 53′, Γκαρσία στο 59′). Μάλιστα και τα δύο σημειώθηκαν με κεφαλιά. Τρίτος σκόρερ ο Ουρουγουανός στράικερ των “Καταλανών” με 17 γκολ, πίσω από τον Μέσι και τον συμπατριώτη του Σουάρεζ.

Λογικά δεν θα κινδυνεύσει για να παραμείνει στην κατηγορία αφού η μοναδική, θεωρητικά, δύσκολη αντίπαλος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι η Σεβίλλη.

Επιπρόσθετα στατιστικά

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τους “16” του φετινού κυπέλλου με τη Χιρόνα να παίρνει την πρόκριση στην Μαδρίτη με 3-3, έπειτα το 1-1 του πρώτου ματς.

* Στις υπόλοιπες τρεις συναντήσεις τους, πέρυσι και φέτος για το πρωτάθλημα, επίσης φέρανε ισόπαλα αποτελέσματα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X