ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Με το μυαλό στο «νταμπλ»

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Με το μυαλό στο «νταμπλ»

Έναρξη: 19:00, 03/04/2019
Γήπεδο: Τούμπα (28.703), Θεσσαλονίκη

Πρώτοι αγώνες για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης (3/4, 19:00). Το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι είναι ο «δικέφαλος» αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη χρονιά.

Βέβαια στάθηκε αρκετά τυχερός για να βρεθεί εδώ που είναι ο ΠΑΟΚ, αφού στον προηγούμενο γύρο με τον Πανιώνιο χρειάστηκε να φτάσει μέχρι το τέλος της παράτασης για να προκριθεί. Πιο εύκολος ήταν ο ρόλος του Αστέρα, έχοντας την πιο ευνοϊκή κλήρωση, κόντρα στον Εργοτέλη (5-1 συνολικό σκορ).

Να «καθαρίσει» από τώρα θέλει ο ΠΑΟΚ
Για να μην πάθει αυτά που έπαθε με τον Πανιώνιο, αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ ψάχνει να μην μπλέξει ξανά και να βρεθεί από το πρώτο κιόλας ματς με το ένα πόδι στον τελικό. Τους τελευταίους δύο μήνες συνεχίζει να παίζει απολαυστικό ποδόσφαιρο, μοναδική εξαίρεση το ντέρμπι με τον Άρη (1-1).

Στο πρόσφατο ματς με τη Ξάνθη δεν άλλαξε κάτι, είχε τον κυρίαρχο λόγο και προηγήθηκε με 2-0, μέχρι να μειώσει ο Αλμέιδα για τους Θρακιώτες στο 85΄. Μετρά αντίστροφα μέχρι να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και πιθανότατα αήττητος.

Στους 7 τελευταίους του αγώνες (συν μία παράταση), σημείωσε αθροιστικά 19 τέρματα, με 10 διαφορετικούς σκόρερ. Δείγμα του πλουραλισμού που τον χαρακτηρίζει. Το κυριότερο όμως είναι η εικόνα του. Βάζει την μπάλα κάτω, παράγει φάσεις και γίνεται το απόλυτο «αφεντικό» των παιχνιδιών του.

Θα διεκδικήσει ότι μπορεί ο Αστέρας
Το 2-1 που έχασε στη Λάρισα κράτησε χαμηλά τον Αστέρα και μπλεγμένο σε περιπέτειες. Προηγήθηκε από το 15’ με τον Καλτσά, όμως στη συνέχεια και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο… δεν υπήρχε στο γήπεδο! Δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε διαχείριση ο Γιώργος Παράσχος επειδή ακολουθεί κρίσιμο ματς με τον Λεβαδειακό. Αυτή τη στιγμή έχει μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη ζώνη των πλέι άουτ.

Το «κακό» για εκείνον ενόψει Τούμπας είναι πως χαρακτηρίζεται ομάδα έδρας και δύσκολα βρίσκει δίχτυα μακριά από την Τρίπολη. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν προλάβει ο ακραίος Φερνάντεθ (22/5), αυτόματα το «κακό» θα μεγιστοποιηθεί. Το δεδομένο που σου… βγάζει είναι πως παρουσιάζεται στατικός και δεν κρατά μπάλα, κάτι που επιτρέπει στον εκάστοτε αντίπαλό του να ορίζει τον ρυθμό και να τον πιέζει.

Επιπρόσθετα στατιστικά
* Για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ πήρε δύο νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί τέρμα (1-0, 0-3).

* Τελευταίο διπλό στην Τούμπα για τον Αστέρα, τη σεζόν 2011-12 (2-3). Έκτοτε μετρά 8 ήττες και 3 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X