Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Ονειρεύονται Τσάμπιονς Λιγκ οι

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια: Ονειρεύονται Τσάμπιονς Λιγκ οι “νυχτερίδες”!

Έναρξη: 20:30, 24/4/2019
Γήπεδο: Wanda Metropolitano (67.829)

Πέντε στροφές πριν το φινάλε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Βαλένθια, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι φιλοξενούμενοι ελπίζουν στο τέταρτο “χαρτάκι” που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, αφού βρίσκονται στο -2 από τη Χετάφε.

Παράλληλα σκέφτονται και τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη για την Ατλέτικο παραμένουν οι μαθηματικές ελπίδες για να φτάσει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, ωστόσο στην ουσία απέχουν πολύ (-9).

Με “όπλο” την άμυνά της η Ατλέτικο

Πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη χωρίς να δεχτεί τέρμα, αυτή τη φορά κόντρα στην Έιμπαρ με αρκετά δύσκολο τρόπο (0-1 με γκολ στο 85′). Το γκολ ήρθε από τον Λεμάρ, μισή ώρα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Αυτή ήταν η 9η αναμέτρηση που κράτησε ανέπαφη την εστία της η Ατλέτικο στα τελευταία 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε γενικές γραμμές δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, παίζει όσο πρέπει για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από στόχους έχει ξεμείνει, βρίσκεται στο +4 από τη Ρεάλ και κρατάει την τύχη στα χέρια της τουλάχιστον για την 2η θέση.

Υπολογίζει και πάλι στον πολύτιμο φορ Γκριζμάν, ο οποίος εξέτισε την ποινή τιμωρίας του. Εντός έδρας έχει να δεχθεί γκολ από τις 9/2, όταν και έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-3).

Διπλό ψυχολογίας για τη Βαλένθια
Επικράτησε με πολύ δύσκολο τρόπο στην έδρα της Μπέτις με 2-1. Πρωταγωνιστής ξανά ο Γκιέδες πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα (45′ και 49′). Αθροιστικά μετράει 5 στα τελευταία 4 παιχνίδια. Χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Νέτο (6), ενώ συνολικά η Μπέτις δημιούργησε 23 ευκαιρίες, έναντι τεσσάρων των “νυχτερίδων”. Μείωσε στο 78′ ο Λο Σέλσο από την άσπρη βούλα.

Τέσσερις νίκες στα πρόσφατα πέντε ματς, έφτασε τη Σεβίλλη στην 5η θέση και απέχει δύο βαθμούς από την Χετάφε. Έχει να αντιμετωπίσει κάποιες βασικές απουσίες, αφού αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τους Ανδαλουσιανούς ο πολύτιμος φορ Ροντρίγκο, τραυματίστηκε νωρίς στο παιχνίδι ο εξτρέμ Τσερίσεφ και παραμένει εκτός ο χαφ Κοντογκμπιά.

Επιπρόσθετα στατιστικά
*Το τελευταίο διπλό της Βαλένθια χρονολογείται το Φεβρουάριο του 2011, με σκορ 1-2. Έκτοτε η Ατλέτικο μετρά 6 νίκες και 3 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X