Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν: Απίθανο σερί!

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν: Απίθανο σερί!

Εναρξη: 21:45, 24/04/2019
Γήπεδο: Weserstadion, Βρέμη

Βέρντερ Βρέμης και Μπάγερν μονομαχούν σε νοκ άουτ αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας.

Εμεινε με δέκα η Βέρντερ
Οι δύο ομάδες έπαιξαν και το Σάββατο, στο Μόναχο, για το πρωτάθλημα. Η Βέρντερ έμεινε με δέκα παίκτες στο 58’ λόγω δεύτερης κίτρινης στον Σέρβο αμυντικό Βελίκοβιτς. Στο 75’ η Μπάγερν βρήκε δίχτυα με τον Ζούλε και επικράτησε 1-0.

Ηταν η πρώτη ήττα της μέσα στο 2019: 7 νίκες και 7 ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός της μέχρι το Σάββατο. Εχει βρει δίχτυα και στους 15 φετινούς εντός έδρας αγώνες της για όλες τις διοργανώσεις.

Ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος ήρθε τον Γενάρη στη Βρέμη, έμεινε για ακόμη μία φορά στον πάγκο (έχει μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ως αλλαγή).

Πρώτη η Μπάγερν
Με τη νίκη της επί της Βέρντερ διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με έναν βαθμό διαφορά από την Ντόρτμουντ που επίσης νίκησε. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ηταν η τέταρτη διαδοχική νίκη της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Βρήκε δίχτυα στις 16 από τις 17 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

Την τελευταία δεκαετία στο Κύπελλο έχασε εκτός έδρας μόνο από την Ντόρτμουντ στον τελικό του 2012 (5-2). Στα υπόλοιπα 31 παιχνίδια της έχει 25 νίκες και 6 ισοπαλίες, με όλες τις ισοπαλίες να καταλήγουν σε πρόκρισή της, είτε στην παράταση είτε στα πέναλτι.

Πέρσι έφτασε στον τελικό, έχασε όμως 3-1 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον τελικό έναν εκ των Αμβούργου και Λειψίας.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Το 1-0 του Σαββάτου ήταν η 19η διαδοχική νίκη της Μπάγερν επί της Βέρντερ σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 14 από τα ματς αυτά συνοδεύτηκαν από over, με σκορ ανάμεσά τους όπως 6-1, 7-0, 5-2, 6-0, 5-0, 4-0. Η Μπάγερν είναι αήττητη από τη Βέρντερ εδώ και 25 ματς.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Γερμανίας με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X