Μεταγραφές La Liga: Η Μπαρτσελόνα εκτός πλάνου...

Μεταγραφές La Liga: Η Μπαρτσελόνα εκτός πλάνου…

Συνέβη κι αυτό, η Μπαρτσελόνα έφτασε να ξοδεύει πολλά περισσότερα από την Ρεάλ σε μεταγραφές! Ακολουθεί η Ατλέτικο…

O μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια ήταν να αγοράζει ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε εντός κι εκτός συνόρων! Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα, που είχε μια εκπληκτική φουρνιά από την ακαδημία της έπαιρνε πολλά από εκεί. Την τελευταία 5ετία όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Οι Merengues είναι η ομάδα που σαρώνει τους τίτλους στην Ευρώπη και οι Καταλανοί έχουν φτάσει μόλις σε έναν ημιτελικό στην 4ετία. Και όλα αυτά, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει από το 2014 δώσει σχεδόν 400 εκατ. ευρώ περισσότερα για μεταγραφές.
Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης ιστορικά και μέσα στο πέρασμα των χρόνων έχει δείξει πως είναι μία ομάδα που αγοράζει παρά πουλάει. Αυτό φαίνεται να διαφοροποιείται μέσα στα χρόνια. Στα 101 εκατ. κόστος το καλοκαίρι του 2013 ο Μπέιλ ήταν το πιο ακριβό απόκτημα τα τελευταία 6 χρόνια.

Είχε υπογράψει τον Χάμες για 80 εκατ. μετά το Παγκόσμιο στη Βραζιλία και τον Βινίσιους για 45 εκατ. από την Φλαμένγκο. Μέρος αυτής της αλλαγής στρατηγικής είναι επειδή ο Πέρεθ θέλει να φτιάξει ξανά το Μπερναμπέου και έπεισε σχετικά τα μέλη για ένα κόστος 575 εκατ..

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη συνεχίζει να δαπανά μεγάλα ποσά. Από το 2014 έχει δαπανήσει 384 εκατ. παραπάνω από τη Ρεάλ σε μεταγραφές. Πούλησε τον Νεϊμάρ 222 εκατ. αλλά υπέγραψε τον Ντεμπελέ για 160 και τον Κουτίνιο για 145. Για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Μάλκομ, δόθηκαν 41 εκατ. στην Μπορντό, στην Σεβίλλη σχεδόν 36 για τον Γάλλο σέντερ-μπακ, Κλεμάν Λενγκλέ, ενώ 31 πήγαν στην Γκρέμιο για τον κεντρικό μέσο, Αρτούρ.

Οι Rojiblancos έχουν φτάσει τα 577 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, ξεπερνώντας τα 493 των Merengues, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι στα +64.7 εκατ. από τις μετακινήσεις παικτών, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα έχει χαλάσει 405 εκατ. και η Ατλέτικο 131.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X