Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Για το σερί οι ροχιμπλάνκος!

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Για το σερί οι ροχιμπλάνκος!

Εναρξη: 17:15, 04/05/19
Γήπεδο: RCDE Stadium, Βαρκελώνη

Η Εσπανιόλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Για το σερί οι ροχιμπλάνκος!

Για τις τελευταίες ελπίδες η Εσπανιόλ
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε στην Ανδαλουσία με τη Μπέτις η Εσπανιόλ, σε ένα ματς που μέχρι τις καθυστερήσεις κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Εξι αγωνιστικές παραμένει αήττητη (2 νίκες, 4 ισοπαλίες), ενώ βρίσκεται στο -6 από την ευρωπαϊκή ζώνη. Υποδέχεται την Ατλέτικο, φιλοξενείται από τη Λεγανές και έχει τη Σοσιεδάδ την τελευταία αγωνιστική στη Βαρκελώνη. «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ποτέ δεν βρεθήκαμε τόσο κοντά στην Ευρώπη» τονίζει ο τεχνικός, Ρούμπι. Μια ήττα στα επτά τελευταία εντός για την Εσπανιόλ. Απόλυτη ισορροπία στα πέντε τελευταία εντός με την Ατλέτικο έχοντας δυο νίκες και ισάριθμες ήττες!

Νίκες μέχρι τέλους η Ατλέτικο
Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με αρκετό άγχος 1-0 τη Βαγιαδολίδ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» για την 35η αγωνιστική της Primera Division, ωστόσο το τρίποντο δεν μπόρε να αναβάλει τη στέψη των Καταλανών. Οι Μαδριλένοι εξασφάλισαν την 2η θέση έπειτα από τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και θέλουν να φτάσουν στο φινάλε χωρίς απώλειες. Μακριά από την έδρα της μετρά επτά νίκες, αλλά και έξι ισοπαλίες σε 17 παιχνίδια. Το βλέμμα πάντως του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι στην επόμενη σεζόν και στο μεταγραφικό κομμάτι, μιας και οι Μαδριλένοι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της LaLiga.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X