Ατλέτικο Μ. - Βαγιαδολίδ: Σταθερά στη δεύτερη θέση!

Ατλέτικο Μ. – Βαγιαδολίδ: Σταθερά στη δεύτερη θέση!

Εναρξη: 17:15, 27/04/2019
Γήπεδο: Wanda Metropolitano, Μαδρίτη

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βαγιαδολίδ για την 35η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σταθερά δεύτερη η Ατλέτικο
Η Ατλέτικο είναι σταθερά στη δεύτερη θέση της κατάταξης εδώ και 17 αγωνιστικές. Στον πρώτο γύρο νίκησε 3-2 στο Βαγιαδολίδ, σε ένα ματς που προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Κάλινιτς και Γκριζμάν (πέναλτι). Στο 57’ και το 63’ το σκορ έγινε 2-2, για να έρθει στο 80’το δεύτερο γκολ από πλευράς Γκριζμάν.

Η Βαγιαδολίδ είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της (56%), ενώ κέρδισε τα τριπλάσια κόρνερ από την αντίπαλό της (εννέα έναντι τριών).

Ηταν η έβδομη διαδοχική επιτυχία για την Ατλέτικο απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα. Οι 8 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις της με αυτήν συνοδεύτηκαν από over.

Εξακολουθούν να απουσιάζουν ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα (16/2) και ο 23χρονος αμυντικός Λούκας (14/1). Για δεύτερο σερί ματς μένει εκτός ο στόπερ Χιμένες (21 συμ.).

Βαθμούς παραμονής αναζητά η Βαγιαδολίδ
Η Βαγιαδολίδ μάχεται για την παραμονή της στις τέσσερις αυτές τελευταίες αγωνιστικές. Εχει σημειώσει τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα, όμως εκτός έδρας έχει μόνο 7 ήττες σε 17 αγώνες.

Δέχτηκε γκολ στους 14 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, νικώντας στους τρεις από αυτούς, σε όλους με σκορ 2-1. Ολες (5) οι φετινές εκτός έδρας επιτυχίες της ήταν με ένα γκολ διαφορά.

Μπιλμπάο (εντός), Βαγιεκάνο (εκτός) και Βαλένθια (εντός) είναι οι υπόλοιπες υποχρεώσεις της μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Από το ματς με την Ατλέτικο απουσιάζουν οι μέσοι Βέρντε (21/2) και Ανουάρ (19/1). Αμφίβολος είναι ο μέσος Κέκο (25/2), ενώ έτοιμος είναι ο αμυντικός Αντονίτο (26/2) που δεν έπαιξε στο εντός έδρας παιχνίδι της Τρίτης με τη Χιρόνα (η Βαγιαδολίδ επικράτησε 1-0 με γκολ του Μίτσελ στο 67’).

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Τα 8 από τα 17 εκτός έδρας παιχνίδια της Βαγιαδολίδ στο φετινό πρωτάθλημα ήταν ισόπαλα στο πρώτο ημίχρονο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X