Αταλάντα - Ουντινέζε: Το καλύτερο ποδόσφαιρο!

Αταλάντα – Ουντινέζε: Το καλύτερο ποδόσφαιρο!

Εναρξη: 20:00, 29/04/2019
Γήπεδο: Stadio Atleti Azzurri d’Italia, Μπέργκαμο

Η Αταλάντα υποδέχεται την Ουντινέζε για την 34η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Θεαματική η Αταλάντα
Με το εκτός έδρας 2-1 επί της Νάπολι, η Αταλάντα ανέβηκε και άλλο βαθμολογικά (8 αγωνιστικές αήττητη) και κοιτάζει πλέον και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Παίζει μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία και η θέση της είναι δίκαιη.
Στην επίθεση έχει τον Κολομβιανό επιθετικό Ζαπάτα, ο οποίος δεν εκτιμήθηκε στις Νάπολι, Ουνινέζε και Σαμπντόρια, αλλά στην Αταλάντα έχει σημειώσει 21 γκολ σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στα χαφ βρίσκεται ο εξαιρετικός Αργεντινός Γκόμες (6 γκολ σε 31 συμμετοχές), όπως και ο Σλοβένος Γιόσιπ Ιλιτσιτς, ο οποίος στο ματς με τη Νάπολι πέρασε ως αλλαγή και «γύρισε» το παιχνίδι, βγάζοντας τις δύο ασίστ στους σκόρερ Ζαπάτα και Πάσαλιτς.

Το πρόγραμμά της μετά την Ουντινέζε είναι με Λάτσιο εκτός, Τζένοα εντός, Γιουβέντους εκτός και Σασουόλο εντός.

Ο Τούντορ συμμάζεψε την Ουντινέζε
Η Ουντινέζε έμεινε στο 1-1 με τη Σασουόλο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31’, έφτασε στην ισοφάριση στο 80’ με αυτογκόλ του Λιρόλα.

Είναι μόλις μια θέση πάνω από την Εμπολι, η οποία βρίσκεται στην τριάδα του υποβιβασμού.

Ο τερματοφύλακας Μούσο κάνει πολύ καλή σεζόν, και είναι ο ένας από τρεις Αργεντινούς που παίζουν στην ενδεκάδα. Οι άλλοι είναι οι Ντε Πάουλ και Πουσέτο, επίσης πολύ καλοί στη φετινή Ουντινέζε.

Ο Ιγκορ Τούντορ, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, ήρθε στην ομάδα στις 20 Μαρτίου και τη συμμάζεψε. Είναι η δεύτερη θητεία του στον σύλλογο, καθώς την καθοδήγησε και για ένα δίμηνο την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Στον πρώτο γύρο η Ουντινέζε έχασε 3-1 από την Αταλάντα (χατ τρικ ο Ζαπάτα). Ηταν η δεύτερη διαδοχική ήττα της από αυτήν, όμως δεν είχε ηττηθεί στις 9 αμέσως προηγούμενες συναντήσεις τους.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Οι 7 από τις 8 τελευταίες μονομαχίες τους είχαν γκολ/γκολ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σέριε Α εδώ!

Σχολιάστε

X