Λάτσιο - Ουντινέζε: O Τούντορ κάνει τη διαφορά!

Λάτσιο – Ουντινέζε: O Τούντορ κάνει τη διαφορά!

Εναρξη: 20:00, 17/04/19
Γήπεδο:
Ολίμπικο, Ρώμη

Η Λάτσιο υποδέχεται στο Ολίμπικο την Ουντινέζε σε εξ’ αναβολής ραντεβού. Από τη μια το σεντόνι του Champions League κι από την άλλη η παραμονή!

Τελευταία προσπάθεια της Λάτσιο!
Ηττα από τη Σπαλ, χαρακίρι εντός με τη Σασουόλο, ήττα στο ντέρμπι από τη Μίλαν με 1-0 και η Λάτσιο στο -6 από την τετράδα του Champions League. Oι Λατσιάλι παίζουν στο χορτάρι του Ολίμπικο την τελευταία τους ευκαιρία για παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αν και η εικόνα τους δεν είναι πειστική. Οι έξοδοι πλήγωσαν την ομάδα του Ιντσάγκι, η οποία εντός μετρά τρεις ήττες, στα ντέρμπι με Νάπολι, Ιντερ και Γιουβέντους. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια εντός μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στα τέσσερα τελευταία ραντεβού με την Ουντινέζε μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα ένα γκολ!

Ανάσα με Τούντορ η Ουντινέζε!
Βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και… αγκαλιά με την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο η Ουντινέζε αναπνέει και σε μεγάλο βαθμό το οφείλει στον Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός επέστρεψε στο Ούντινε να σώσει την ομάδα και είναι χαρακτηριστικό πως σε τέσσερα ματς μετρά δυο νίκες και μια ισοπαλία στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν! Η πρώτη ήττα ήρθε το Σάββατο από τη Ρόμα στο Ολίμπικο με 1-0, αν και η ομάδα του Ούντινε αντιστάθηκε σθεναρά. Οι ανταγωνιστές πάντως κάνουν… ζημιές και η Ουντινέζε θέλει βαθμούς, μιας και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι σύμμαχος για σωτηρία!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σέριε Α εδώ!

Σχολιάστε

X