Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός: Πρώτη απόπειρα για break!

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Πρώτη απόπειρα για break!

Έναρξη: 22:15, 17/04/2019
Γήπεδο: Palacio des Deportes (15.000)

Πρώτο παιχνίδι στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και την περσινή χρονιά, όμως με πλεονέκτημα έδρας για τον Παναθηναϊκό. Κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκε καθώς ηττήθηκε στο 2ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Φέτος οι πράσινοι ψάχνουν να πετύχουν εκείνοι την υπέρβαση, καθώς έχουν το μειονέκτημα.

Μοναδικός απών ο Γιουλ για τη Ρεάλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε το εμπόδιο της Ομπραντόιρο για το πρωτάθλημα Ισπανίας, επικρατώντας με σκορ 94-70. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της «βασίλισσας» πριν από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, για τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους: «Ο Τζεφ Τέιλορ ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από ένα πρόβλημα στην πλάτη. Έχασε κάποιες μέρες προπονήσεων όμως θα είναι καλά. Σε ό,τι αφορά τον Ράντολφ, υπέφερε από ένα χτύπημα στον ώμο κι έχασε επίσης κάποιες προπονήσεις όμως θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας εκτός από τον Γιουλ. Θα είναι σίγουρα εκτός την επόμενη εβδομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει την μεθεπόμενη (σ.σ. στα παιχνίδια της Αθήνας)».

Κατέκτησε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκα. Μόλις δύο ήττες είχε στη Μαδρίτη, από τη Ζαλγκίρις (την τελευταία αγωνιστική) και από την ΤΣΣΚΑ.

Κατάθεση ψυχής για τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για τα δύο ματς στην Ισπανία με μεγάλο στόχο να πετύχει τουλάχιστον ένα διπλό. Ο Ρικ Πιτίνο έχει προετοιμάσει τους παίκτες όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να δώσουν και την ψυχή τους στο παρκέ.

Έξι χρόνια πάνε πολλά από τότε που πέτυχε την πιο πρόσφατη νίκη στην έδρα της Ρεάλ, με 73-74. Φέτος η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα τελευταία ματς, παρ’ ότι έχασε από τους Ισπανούς στο ΟΑΚΑ με το τυχερό τρίποντο του Ρούντι.

Κατέκτησε εν τέλει την 6η θέση έχοντας 7/8 νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτές και το τεράστιο διπλό στη Μόσχα. Οι πράσινοι θα επιχειρήσουν παρόμοια εμφάνιση στα δύο πρώτα ματς. Όλοι οι παίκτες θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, μόνο ο Γκιστ δεν είναι στο 100% έτοιμος αλλά θα δώσει το παρόν. Σταθερά εκτός ο Παππάς.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X