Τα μυστικά προπόνησης και διατροφής του Λιονέλ Μέσι!

Τα μυστικά προπόνησης και διατροφής του Λιονέλ Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, ωστόσο για να φτάσει στο Νο1 ρόλο δεν έπαιξε μόνο το ταλέντο, αλλά η διατροφή και η γυμναστική!

Μέσι, ο απόλυτος σταρ! «Το να επιλέξεις έναν εκ των δύο δεν είναι εύκολο. Θα ήθελα πάρα πολύ να πω τον Κριστιάνο, προφανώς επειδή έπαιξα μαζί του και παρακολούθησα από κοντά την απίστευτη εξέλιξή του, αλλά ο Μέσι είναι μία απίθανη ιδιοφυΐα. Είναι ένας παίκτης που θα δεις μόνο για μία φορά στη ζωή σου. Επομένως, θα ήθελα να πω τον Κριστιάνο, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση» είπε ο Ράιαν Γκιγκς και στα λόγια του αποτυπώνεται η τεράστια αξία του Αργεντίνου. Εκτός από το τεράστιο ταλέντο του, ο Λιονέλ Μέσι έχει και μυστικά προπόνησης, αλλά και διατροφής για να μπορέσει να είναι ο κορυφαίος στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο Μέσι θέλει να είναι νικητής και στον φετινό μαραθώνιο.

Τα μυστικά του Λιονέλ Μέσι

Ο γυμναστής του αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι της προπόνησης στην άμμο. Σπριντ, τρέξιμο, δρομικές ασκήσεις, ασκήσεις τεχνικής κινήσεις με εμπόδια και κώνους, σουτ σε μικρά τέρματα, ασκήσεις με σκάλα και μπάλα, ντρίμπλες, όλα αυτά γίνονται πιο δύσκολα στην ασταθή επιφάνεια της άμμου. Ο λόγος; Τα πόδια του δυναμώνουν, οι σύνδεσμοι γίνονται πιο ανθεκτικοί, όπως και οι μύες, ενώ το καρδιοαναπνευστικό είναι ολοένα και καλύτερο. Ο Μέσι είναι πλέον πιο γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια και τον κάνει πιο φανταστικό, αφού η ντρίμπλα του είναι πλέον ποιοτικότερη.

Ο Μέσι λατρεύει το καλό φαγητό, όμως από το 2014 κι έπειτα φροντίζει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του διάσημου διαιτολόγου, Τζιουλιάνο Ποζέρ. Ελαιόλαδο, σιτάρι ολικής άλεσης, φρέσκα φρούτα, φρέσκα λαχανικά και νερό, αρκετό νερό. Αυτό είναι το μυστικό της διατροφής του και φυσικά απουσιάζει η ζάχαρη. Ο Ιταλός του έκοψε τα γλυκά, όπως και την υπερβολική κατανάλωση κρέατος, αφού οι φλεγμονές… παραμονεύουν.

Ο Μέσι δεν έχει τη σωματοδομή του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά είναι πολύ δυνατός αθλητής. Πλέον, δεν μπορεί να τον τζαρτζάρει κάποιος εύκολα, δεν πέφτει εύκολα και οι πολλές ώρες στο γυμναστήριο τον έχουν βοηθήσει αρκετά. Ασκήσεις για τον κορμό, την ισορροπία και φουλ βάρη, αλλά και ασκήσεις ταχυδύναμης.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X