Λιονέλ Μέσι: Ρεκόρ και αγκαλιά με το Χρυσό Παπούτσι!

Λιονέλ Μέσι: Ρεκόρ και αγκαλιά με το Χρυσό Παπούτσι!

Ο Μέσι είναι αγκαλιά με το έκτο Χρυσό Παπούτσι και περιμένει την τελευταία… ευκαιρία του Κιλιάν Μπαπέ για να γράψει ιστορία!

Η LaLiga ολοκληρώθηκε, η Μπαρτσελόνα πήρε εύκολα τον τίτλο, ο οποίος συνοδεύθηκε από ρεκόρ! Οι Καταλανοί για πρώτη φορά στην ιστορία τους κατέκτησαν πρωτάθλημα με τη διαφορά από τη Ρεάλ στη βαθμολογία να εκτοξεύεται στους 19 βαθμούς. Τη σεζόν 1984-85 είχαν τερματίσει με +17, όπως άλλωστε και την περσινή σεζόν! Το βλέμμα επικεντρώνεται στον τελικό Κυπέλλου με τη Βαλένθια, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι περιμένει τι θα συμβεί την Παρασκευή στην τελευταία αγωνιστική της… Ligue 1! Ο λόγος; Ο Αργεντινός άσος είδε τον Κιλιάν Μπαπέ να πλησιάζει στα δύο γκολ, ωστόσο με τα δύο τέρματα που σημείωσε απέναντι στην Εϊμπάρ το απόγευμα της Κυριακής, έφτασε τα 36 και άνοιξε ξανά τη διαφορά του από τον Γάλλο επιθετικό της Παρί στα τέσσερα τέρματα. Ο Μπαπέ, που ακολουθεί με 32, έχει ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στη Ρεμς, ωστόσο θα πρέπει να κάνει μια σούπερ εμφάνιση για να μπορέσει να ξεπεράσει τον Αργεντίνο σταρ. Ο Λιονέλ Μέσι με τα 36 γκολ είναι αγκαλιά με το έκτο Χρυσό Παπούτσι της καριέρας του, αφήνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τέσσερις κατακτήσεις. Τα ρεκόρ δεν σταματούν εδώ για τον «μάγο» της Μπαρτσελόνα.

Το ρεκόρ του Μέσι!

Ο Μέσι πέτυχε 36 γκολ και ακολούθησαν οι Λουίς Σουάρες και Καρίμ Μπενζεμά με 21 γκολ. Έτσι, για πρώτη φορά καταγράφεται διαφορά 15 τερμάτων ανάμεσα στον κορυφαίο σκόρερ και τη 2η θέση της λίστας στη LaLiga. Παράλληλα, ο Αργεντίνος σταρ ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση που μέχρι πρότινος ανήκε στον θρυλικό Τέλμο Θάρα, με τις 6 παρουσίες στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στη διοργάνωση. Αν τα καταφέρει ακόμα μια, τότε θα έχει πετύχει κάτι μοναδικό, ανεπανάληπτο!

Τα στατιστικά του Λιονέλ Μέσι

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X