Ρεάλ Μαδρίτης - Λεγανές: Ψάχνει αντίδραση η Βασίλισσα!

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές: Ψάχνει αντίδραση η Βασίλισσα!

Εναρξη: 30/10/2019, 22:15
Γήπεδο: Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Nίκη – ανάσα αναζητά η Ρεάλ Μαδρίτης στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λεγανές για τη LaLiga. Το σερί των Μαδριλένων και του Μπενζεμά. 

Το Clasico αναβλήθηκε, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ανάσες κι ετοιμάζεται για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί εντός κι εκτός συνόρων. Είχε προηγηθεί η δύσκολη νίκη της «Βασίλισσας» κόντρα στη Γαλατά στην Τουρκία, αλλά και η κάκιστη εμφάνιση με τη Μαγιόρκα που συνοδεύθηκε από ήττα. Στο γήπεδό της έχει φετινό απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε Ευρώπη και Ισπανία. Με σημαντικά προβλήματα η Βασίλισσα, εκτός οι Μαριάνο, Βινίσιους, Οντριοθόλα, αλλά και ο Χάμες Ροντρίγκες. Σε τρία ματς πρωταθλήματος με τη Λεγανές μετρά ισάριθμες νίκες. Τα βλέμματα στον Ζιντάν, ο οποίος δέχεται έντονη πίεση και αναζητά νίκες με καλές εμφανίσεις.

Δύσκολη εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Μαγιόρκα πέτυχε η Λεγανές . Ηταν καλύτερη, δημιούργησε φάσεις, δεν σκόραρε, ενώ θα μπορούσε να ισοφαριστεί. Πήρε τελικώς αυτό που ήθελε, μια σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχεις. Παραιτήθηκε ο Πελεγκρίνο πριν λίγες ημέρες και το τιμόνι έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Λουίς Θεμπράνος. Μακριά από το «Μπουτάρκε» έχει υποστεί τρεις ήττες σε σύνολο τεσσάρων αγώνων, έχοντας και μια ισοπαλία.

Ρεάλ Μαδρίτης, οι αριθμοί της στη LaLiga

Η Ρεάλ έχει χάσει ένα από τα 21 τελευταία παιχνίδια στη LaLiga κόντρα σε μαδριλένικες ομάδες, μετρώντας και 13 νίκες.

Η Ρεάλ έχει χάσει τέσσερις φορές στο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα μέσα στο 2019, τις περισσότερες σε ένα ημερολογιακό έτος έπειτα το 2005 (5).

Από τις 130 ήττες της εντός για τη LaLiga, οι 17 προέρχονται από μαδριλένικες ομάδες (13%). Ατλέτικο, Ράγιο και Χετάφε οι ομάδες που έχουν κερδίσει τη Ρεάλ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς για τη LaLiga τέσσερα γκολ. Το 2014 είχε πετύχει γκολ σε τέσσερα σερί εκτός (έξι τέρματα).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X