Ρεάλ Μαδρίτης - Μαγιόρκα: Νίκη για κορυφή η «Βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα: Νίκη για κορυφή η «Βασίλισσα»

Εναρξη: 23.00, 24/06/2020
Γήπεδο: Estadio Alfredo Di Stéfano (Madrid)

Για το 8 στα 8 η Ρεάλ Μαδρίτης

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έπαιξε με την… φωτιά, ωστόσο επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν και, οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος, δείχνει πως είναι το φαβορί. Αλλωστε, είναι στο -3 από τους Καταλανούς, αλλά αν η Ρεάλ κάνει άλλες 8 νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές, κατακτά τη φετινή LaLiga, καθώς υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τους «μπλαουγκράνα».

Μετά τη διακοπή η «βασίλισσα» μετρά 3/3 νίκες. Προηγήθηκαν αυτές απέναντι στην Εϊμπαρ (3-1) και τη Βαλένθια (3-0), αμφότερες στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο». Μετά το ματς με τη Μαγιόρκα κολουθεί το βράδυ της Κυριακής η εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ουραγό Εσπανιόλ.

«Ήταν μία δίκαιη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Παίζαμε καλά, δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά αυτό δε σήμαινε τίποτα, έτσι όπως περιπλέχθηκαν τα πράγματα τα τελευταία 10-15 λεπτά. Κρατάω όμως την προσπάθεια, την ένταση και τη νοοτροπία που είχαμε από την αρχή» τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Παράλληλα, με το 2-1 στην έδρα της Σοσιεδάδ, ο Ζινεντίν Ζιντάν έφτασε πλέον στις 134 νίκες στη LaLiga, ξεπερνώντας αυτές που είχε ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε στη δική του θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πιθανές οι αλλαγές από τον Γάλλο τεχνικό, τιμωρημένος είναι ο Καζεμίρο.

Σε δύσκολη θέση η Μαγιόρκα
Η Μαγιόρκα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Λεγανές, αποτέλεσμα που μόνο ικανοποιημένη δεν την αφήνει. Αλλωστε, ήταν μπροστά στο σκορ και ισοφαρίστηκε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στο -3 από τη σωτηρία! Είχαν προηγηθεί οι ήττες από την Μπαρτσελόνα (0-4) και τη Βιγιαρεάλ (1-0), ενώ ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, μιας και η επόμενη τετράδα αγώνων είναι με Ρεάλ, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα, οι αριθμοί του ματς

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει μόνο ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της στη La Liga κόντρα στη Μαγιόρκα (7 νίκες). Η ήττα ήρθε στο πρώτο ματς, 0-1 στο Son Moix.

Μόνο τη σεζόν 2000/01 με τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε στον πάγκο της, η Ρεάλ έχασε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας από τη Μαγιόρκα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει οκτώ από τα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη La Liga εναντίον της Μαγιόρκα, αφού έχασε τρία από τα τέσσερα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια εναντίον των Νησιωτών στη διοργάνωση.

Η Μαγιόρκα έχασε έξι από τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη La Liga στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αήττητη εντός έδρας σε αυτή τη σεζόν (11 νίκες, 4 ισοπαλίες). Είναι το μεγαλύτερο σερί εντός συνόρων από την αρχή μιας σεζόν στη Liga από το 2016/17 (ηττήθηκε στο 17ο ματς).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X