Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα: Με ηγέτη τον Μπενζεμά η Βασίλισσα!

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα: Με ηγέτη τον Μπενζεμά η Βασίλισσα!

Εναρξη: 22:οο, 25/09/2019
Γήπεδο: Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκει δίχτυα και η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει νίκες. Η Βασίλισσα έχει νέο ηγέτη που την έχει φέρει στην κορυφή της LaLiga. 

Με Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης
Το κλίμα δεν ήταν το ιδανικότερο και η βαριά ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, φούντωσε τα σενάρια απόλυσης του Ζινεντίν Ζιντάν. Με αυτό ως δεδομένο, το ταξίδι στη Σεβίλλη για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Χουλέν Λοπετέγι, η οποία ήταν αήττητη και στην 1η θέση πριν την έναρξη της αγωνιστικής, μάλλον ήταν σαν… τελικός για τους Μαδριλένους. Ωστόσο, τα κατάφεραν. Ο Μπενζεμά σκόραρε ξανά, ο Κουρτουά δε δέχθηκε γκολ αυτή τη φορά και η Ρεάλ πήρε μια νίκη που την έστειλε στην κορυφή και σκόρπισε… ηρεμία στα αποδυτήρια. Ο Γάλλος φορ από τα δέκα γκολ στην Primera Division που έχει σημειώσει η Ρεάλ έχει καταφέρει να σκοράρει τα μισά και είναι ο ηγέτης της! Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Καρίμ Μπενζεμά έχει πετύχει εννέα γκολ με κεφαλιά μέσα στο 2019, περισσότερα από τον οποιονδήποτε στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Σκληρή αμυντικά η Οσασούνα
Πόσες αήττητες ομάδες υπάρχουν στη φετινή LaLiga; Τρεις! Οι δυο πρώτες της βαθμολογίας, Αθλέτικ και Ρεάλ, αλλά και η Οσασούνα. Η ομάδα της Παμπλόνα, έπειτα από πέντε στροφές δεν έχει ηττηθεί, ωστόσο οι τέσσερις ισοπαλίες την τοποθετούν στη μέση της βαθμολογίας. Μπορεί επιθετικά να μην πείθει, ωστόσο αμυντικά τα πάει περίφημα, έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο μηδέν με τη Μπέτις, ενώ η μοναδική νίκη είχε έρθει στην πρεμιέρα κόντρα στη Λεγανές.

Ρεάλ – Οσασούνα, τα πέντε τελευταία στο Σαντιάγο Μπερναμπέου

10/09/16 Ρεάλ – Οσασούνα 5-2
26/04/14 Ρεάλ – Οσασούνα 4-0
01/06/13 Ρεάλ – Οσασούνα 4-2
06/11/11 Ρεάλ – Οσασούνα 7-1
11/09/10 Ρεάλ – Οσασούνα 1-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X