Ρεάλ Μαδρίτης: Πόσο της λείπουν οι Ζιντάν και Ρονάλντο…

Ρεάλ Μαδρίτης: Πόσο της λείπουν οι Ζιντάν και Ρονάλντο…

Καλοκαίρι εξελίξεων, καλοκαίρι αλλαγών, καλοκαίρι αποχωρήσεων το 2018! Ηχηρών αποχωρήσεων στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και τον πρωτεργάτη των τριών σερί Τσάμπιονς Λιγκ, Ζινεντίν Ζιντάν να κουνάνε… μαντήλι!

Αποτέλεσμα όλων αυτών να παρουσιάζει κάκιστο πρόσωπο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα, με τον Ισπανό Γιούλεν Λοπετέγι να «τελειώνει» σε διάστημα τεσσάρων μηνών (6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες) με τη διοίκηση του συλλόγου να δίνει τα κλειδιά στον Αργεντινό, Σαντιάγο Σολάρι, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της Β’ Ομάδας.

Μία χρονιά που εξελίσσεται άσχημα εντός συνόρων, διορθώνοντας κάπως την κατάσταση στην Ευρώπη! Αν και ξεκίνησε η χρονιά με το χαμένο Σούπερ Καπ από την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-2 κ.δ., 2-4 πέν.), στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει το 4-0-1 και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16». Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, που βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Σεβίλλη, έχοντας 5 ήττες(!) στο πρωτάθλημα σε 13 αγωνιστικές.

Στα τελευταία υπέστη «ταπεινωτικές» ήττες. Η πεντάρα στο «Καμπ Νόου» από την Μπαρτσελόνα (5-1), το διπλό της Λεβάντε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-2) και η πιο πρόσφατη βαριά ήττα από την Εϊμπαρ εκτός έδρας με 3-0. Δείγματα ομάδας που δεν έχει ψυχολογία, άδεια πλέον και χωρίς ένταση στο παιχνίδι της, με πολλά προβλήματα στο αμυντικό και στο δημιουργικό κομμάτι, παρότι διαθέτει παγκοσμίου κλάσης παίκτες. Ενα σύνολο με έλλειψη αυτοπεποίθησης, στηρίζοντας τον κανόνα ότι όλοι θέλουν τον… δάσκαλό τους.

Τα αρνητικά ρεκόρ
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης διανύει τις χειρότερες μέρες των τελευταίων 5 χρόνων, με τις πρόσφατες ήττες και εμφανίσεις της να το επιβεβαιώνουν. Δεν αναφερόμαστε στην Ευρώπη, ακόμα δείχνει ανεπηρέαστη σε αυτό το κομμάτι. Το πρόβλημα εντοπίζεται εντός συνόρων.

Επειτα από 13 αγωνιστικές στη LaLiga, η Ρεάλ είναι στην 6η θέση με 20 πόντους (6-2-5) με κακό συντελεστή τερμάτων, σημειώνοντας μόλις 20 γκολ, δεχόμενη 19! Από τις 20 ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης –μαζί με την Μπαρτσελόνα- διαθέτουν την 6η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με τη μόνη διαφορά ότι οι «μπλαουγκράνα» ισορροπούν την κατάσταση χάρη στην εξαιρετική επιθετική γραμμή τους και τις παραπάνω νίκες μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Και για να δούμε το μέγεθος της σοβαρότητας για την κάκιστη επίδοση της Ρεάλ Μαδρίτης, μπορούμε να κοιτάξουμε ότι τα τελευταία 10 χρόνια δέχεται 40 γκολ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα σε σύνολο 38 αγωνιστικών. Δεν έχουμε φτάσει στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και ήδη δέχθηκε 19 γκολ, παρά ένα στα μισά! Από τη σεζόν 2009-10 ξεπερνάει τα 100 γκολ ενεργητικό, μόνο πέρσι σταμάτησε το κοντέρ στα 94. Αυτή τη στιγμή, λίγες ώρες πριν φιλοξενήσει τη Βαλένθια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έχει σκοράρει μόνο 20 φορές!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X