Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης: Αήττητες στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»!

Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης: Αήττητες στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»!

Εναρξη: 17:15, 06/01/2019
Γήπεδο: Sanchez Pizjuan (43.883), Σεβίλλη

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν, η Σεβίλλη φιλοξενεί στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την Ατλέτικο Μαδρίτης το απόγευμα της Κυριακής (17:15), με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν προς το «σβήσιμο» του 2018 όντας αήττητες από τον Νοέμβριο και μετά στο πρωτάθλημα.

Η 3η στο βαθμολογικό πίνακα Σεβίλλη προέρχεται από τρεις σερί νίκες εντός έδρας, τρία διαδοχικά 1-1 εκτός έδρας, με το πιο πρόσφατο ματς να λήγει ισόπαλο στην έδρα της Λεγκανές σε ένα παιχνίδι με αρκετή ομίχλη (ισοφάρισε στο 90’). Από τρεις διαδοχικές νίκες η Ατλέτικο Μαδρίτης, στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε δύσκολα 1-0 της Εσπανιόλ, ενώ παραμένει η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα (μόλις μία).

Επιστροφές και ανάσες στη Σεβίλλη
H διακοπή λόγω των εορτών αποτέλεσε… βάλσαμο για τη Σεβίλλη, η οποία γέμισε μπαταρίες, πήρε ανάσες και το σημαντικότερο είδε μπόλικους παίκτες να αποθεραπεύονται και να γυρίζουν στις προπονήσεις. Ο στόπερ Κιάερ, οι μέσοι Μπανέγα και Σαράμπια, αλλά και ο μπακ Νάβας είναι τέσσερις σημαντικοί παίκτες για τον Πάμπλο Μαχίν. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Βάσκες (μέσος) και Μερκάδο (μπακ) λόγω τιμωρίας.

Οι θετικές εμφανίσεις, τα αποτελέσματα που έχει συλλέξει την έχουν φέρει στην πρώτη τριάδα, ακόμα δύο βαθμούς πάνω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τις 20 Οκτωβρίου και την ήττα 4-2 από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, οι Σεβιγιάνοι παραμένουν αήττητοι εντός συνόρων. Εννέα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σημείωσε 4 νίκες και 5 ισοπαλίες, με την πιο πρόσφατη να είναι το 1-1 στην έδρα της Λεγκανές ισοφαρίζοντας στο 90’, σε ένα ομιχλώδες τοπίο.

«Καθάρισε» το μυαλό της η Ατλέτικο
Βλέποντας το δύσκολο τρίποντο που πήρε κόντρα στην Εσπανιόλ στην τελευταία παράσταση του χρόνου εντός έδρας με 1-0, χάρη στο πέναλτι του Γκριεζμάν (56’) και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των αντιπάλων, αλλά και την αγχωτική νίκη στην έδρα της Βαγιαδολίδ (από 0-2, 2-2 και τελικά νίκη με 2-3) η Ατλέτικο Μαδρίτης έδινε την εντύπωση μιας ομάδας που χρειάζεται ανάσες και ηρεμία!

Οι γιορτές και η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν το καλύτερο φάρμακο για τους παίκτες του Σιμεόνε, με τη δύσκολη δοκιμασία στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» να αποτελεί το πρώτο τεστ αποδείξεων. Διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, παραμένουν αήττητοι από τον Σεπτέμβριο (8-6-0), ενώ προέρχονται από τρεις σερί νίκες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Μαδριλένοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ντιέγκο Κόστα (φορ), ενώ δύσκολα θα αγωνιστούν οι Λούκας (μπακ), Χιμένες (στόπερ) και Φελίπε Λουίς (μπακ).

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης: 2-5 (LaLiga 2017-18)
Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-0 (LaLiga 2016-17)
Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-3 (LaLiga 2015-16)
Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-0 (LaLiga 2014-15)
Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-3 (LaLiga 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη LaLiga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X