Βαλένθια - Χετάφε: Για την πρώτη νίκη με Θελάδες στη LaLiga!

Βαλένθια – Χετάφε: Για την πρώτη νίκη με Θελάδες στη LaLiga!

Εναρξη: 21:00, 25/09/2019
Γήπεδο: Μεστάγια, Βαλένθια

Η Βαλένθια υποδέχεται τη Χετάφε και θέλει νίκη για να επιστρέψει στο μονοπάτι των επιτυχιών. Βρίσκουν ρυθμό με Θελάδες οι «Νυχτερίδες». 

Βρίσκει ρυθμό η Βαλένθια
H Βαλένθια δεν έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική παράσταση του Στάμφορντ Μπριτζ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λεγανές κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή. Μετά τη βαριά ήττα στο Καμπ Νόου, οι «νυχτερίδες» δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός στο δεύτερο παιχνίδι του Θελάδες στη LaLiga, παρά το γεγονός πως είχαν ευκαιρίες, ενώ είχαν πάρει προβάδισμα με το πέναλτι του Παρέχο. Η Βαλένθια πάντως φαίνεται πως βρίσκει ρυθμό, δημιουργεί και ο Θελάδες ανυπομονεί να περάσει τη φιλοσοφία του.

Πρώτη νίκη για Χετάφε
Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη εντός έδρας νίκη 4-2 επί της Μαγιόρκα πέτυχε η Χετάφε. Χρειάστηκε να φτάσει στην 5η στροφή της φετινής LaLiga για να πετύχει το πρώτο τρίποντο, μιας και είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες (με το ίδιο σκορ, 1-1), αλλά και η ήττα από την Ατλέτικο. Βελτιωμένη επιθετικά, δημιοήργησε φάσεις και πήρε μια νίκη ψυχολογίας. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για τη Χετάφε, αφού στη συνέχεια υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα και φιλοξενείται από τη Σοσιεδάδ!

Βαλένθια – Χετάφε, τα πέντε τελευταία στο Μεστάγια

17/03/19 Βαλένθια – Χετάφε 0-0
18/04/18 Βαλένθια – Χετάφε 1-2
19/12/15 Βαλένθια – Χετάφε 2-2
15/02/15 Βαλένθια – Χετάφε 1-0
30/03/14 Βαλένθια – Χετάφε 1-3

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X