Βαλένθια - Σοσιεδάδ: Για την υπέρβαση οι Νυχτερίδες

Βαλένθια – Σοσιεδάδ: Για την υπέρβαση οι Νυχτερίδες

Εναρξη: 20:00, 17/08/2019
Γήπεδο: Μεστάγια, Βαλένθια

Η Βαλένθια πανηγύρισε τίτλο (Κύπελλο), θα παίξει για δεύτερη σερί χρονιά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αναζητά την υπέρβαση!

Για την υπέρβαση η Βαλένθια
Η Βαλένθια στήριξε τον Μαρθελίνο μετά το άσχημο πρώτο τετράμηνο και δικαιώθηκε. Πήρε τίτλο (Κύπελλο) έπειτα από 11 χρόνια, βγήκε για δεύτερη σερί σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα. Η Βαλένθια κράτησε τον βασικό κορμό της τελευταίας διετίας, πήρε τον εξαιρετικό Μάξι Γκόμες της Θέλτα, άλλαξε τον Νέτο με τον Σίλεσεν και ονειρεύεται διακρίσεις! Τελικώς, πάρθηκαν οι σωστές αποφάσεις και το κλίμα έχει ηρεμήσει. Ο στόχος παραμένει η τετράδα, μα δεν έγιναν μεγάλες επενδύσεις. Η έδρα, το ποιοτικό ρόστερ, είναι στοιχεία για την… υπέρβαση. Στα φιλικά νίκησε Σιόν, Λεβερκούζεν και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ήρθε ισόπαλη με την Ιντερ και ηττήθηκε από Μονακό και Μπράιτον.

Να κάνει τη διαφορά η Σοσιεδάδ

Ο Αλγουαθίλ ανέλαβε τον Δεκέμβριο, έδειξε καλά στοιχεία και η διοίκηση τον κράτησε στον πάγκο. Με τέσσερις μεταγραφές με επιθετικές αρετές (Πόρτου, Ισάκ, Οντενγκααρντ) και με τον Σανιάν να ενισχύει την άμυνα η Σοσιεδάδ ενισχύθηκε αρκετά. Υπάρχουν ωστόσο, κενά πίσω, με τις αποχωρήσεις των Μορένο (στόπερ), Ρούγι (πορτιέρο). Ο εντυπωσιακός εξτρέμ, Ογιαρθάμπαλ, δεν αποχώρησε και στόχος του να βοηθήσει στην εκτόξευση της ομάδας. Η Σοσιεδάδ έχει καταφέρει να πάρει πέντε (!) νίκες στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της στο «Μεστάγια». Εδωσε οκτώ φιλικά με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X