Νιούπορτ - Τρανμίρ: Τελικός ανόδου της League 2!

Νιούπορτ – Τρανμίρ: Τελικός ανόδου της League 2!

Εναρξη: 17:00, 25/05/2019
Γήπεδο: Wembley, Λονδίνο

Ο δρόμος για τη League 1 περνά από το Wembley! Τρανμίρ vs Νιούπορτ στον τελικό ανόδου σε ένα ραντεβού με πολλούς… αριθμούς!

Είναι η πρώτη φορά από το 2013 στον τελικό play – off της League Two που θα συναντηθούν ομάδες που τερμάτισαν στην 6η και την 7η θέση αντίστοιχα!

Να γράψει ιστορία στη Football League η Νιούπορτ!

Η Νιούπορτ πήρε στη ρώσικη ρουλέτα την πρόκρισή της για τον τελικό ανόδου! Στο εντός έδρας ματς με τη Μάνσφιλντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, στον επαναληπτικό έμεινε στο 0-0, αλλά στα πέναλτι ήταν πιο ουσιαστική! Στόχος της να επιστρέψει στη League 1 για πρώτη φορά από το 1987 και το μομέντουμ είναι σύμμαχός της. Η ομάδα Μάικλ Φλιν είναι αήττητη στα 12 τελευταία ματς και δείχνει ικανή για την υπέρβαση. Στην κανονική διάρκεια πήρε στο τέλος την 7η θέση, τερματίζοντας στο -2 από την Τρανμίρ! Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί οι δυο τους με τη Νιούπορτ να μην έχει ηττηθεί ποτέ, έχοντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Η μοναδική νίκη της Νιούπορτ στο Wembley ήταν το 2013 στον τελικό της Conference με τη Ρέξαμ. Μάλιστα, αν καταφέρει και προκριθεί θα γίνει η δεύτερη ομάδα στη Football League που δεν είχε καλύτερο ενεργητικό τερμάτων απ’ ότι παθητικό (59-59)

Τρανμίρ για back to back άνοδο!
Η Τρανμίρ επιστρέφει στο Wembley Stadium για τρίτη φορά σε τρία χρόνια και απέναντί της θα βρει τη Νιούπορτ! Το 2017 στη Nations League ηττήθηκε από τη Φόρεστ Γκριν, πέρσι όμως πέρασε το εμπόδιο της Μπόρεχαμ. Οι παίκτες του Μίκι Μέλον βρίσκονται 90 λεπτά μακριά από την επιστροφή τους στη League One. Στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου πέρασαν το εμπόδιο της Φόρεστ Γκριν κερδίζοντας εντός έδρας με 1-0, ενώ στον επαναληπτικό απέσπασαν ισοπαλία 1-1. Χρυσός σκόρερ ο Νόργουντ, ο οποίος ισοφάρισε κι έστειλε την ομάδα του στο μεγάλο ραντεβού! Αλλωστε, πήρε το Χρυσό παπούτσι στην κατηγορία με 32 γκολ φέτος! Δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα απουσιών για τον Μέλον. Θα πάρει η Τρανμίρ τη δεύτερη διαδοχική άνοδο; Μόλις 18 ομάδες έχουν καταφέρει να κάνουν back to back ανόδους!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις League 2 εδώ!|21+

Σχολιάστε

X