Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν: Η τελευταία φετινή παράσταση στη Ligue 1!

Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν: Η τελευταία φετινή παράσταση στη Ligue 1!

Εναρξη: 22.05, 24/05/2019
Γήπεδο: Stade Auguste-Delaune II, Ρεμς

Η Παρί θέλει να κλείσει με νίκη τη σεζόν κόντρα στη Ρεμς και ο Κιλιάν Μπαπέ να κάνει τα πάντα για να πάρει από τον Λιονέλ Μέσι το χρυσό παπούτσι. 

Με 16 ισοπαλίες η Ρεμς

Η Ρεμς υποδέχεται την Παρί στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Με τη νίκη επί της Μπορντό εκτός έδρας (1-0) έβαλε τέλος σε ένα σερί επτά αγώνων χωρίς τρίποντο και σε έναν… καταστροφικό Απρίλιο που της στέρησε περισσότερα. Αλλωστε, η εικόνα της μέχρι και τον Μάρτιο ήταν εξαιρετική με το σύνολο του Γκουιόν να μετρά 11 νίκες και να βλέπει ακόμα και τετράδα. Κλείνει τη σεζόν έχοντας ήδη 16 ισοπαλίες, κάτι εντυπωσιακό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να βάζουν τον πήχη ψηλά ενόψει της νέας περιόδου. Βέβαια, η τελευταία της νίκη κόντρα στους Παριζιάνους… χάνεται πριν έξι χρόνια και με μοναδικό σκόρερ τον Κριχόβιακ!

Ο Μπαπέ για το Χρυσό Παπούτσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε την Ντιζόν με 4-0 και πανηγύρισε με τους φιλάθλους της το 8o πρωτάθλημα στην ιστορία της και δεύτερο διαδοχικό. Οι Παριζιάνοι δεν έφτασαν τους 100 βαθμούς που είχαν θέσει ως στόχο, ωστόσο ακόμα μια χρονιά πήραν έναν άνετο τίτλο. Μπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ πέτυχαν 65 από τα 104 γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα, αν και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με την τριπλέτα την επόμενη σεζόν. Ο Ουρουγουανός τόνισε πως θέλει να μείνει, ο Νεϊμάρ κοιτάζει το μέλλον του αλλού, ενώ ο Μπαπέ ήταν «εκνευρισμένος» με τον Τούχελ για το γεγονός πως ξεκουράστηκε σε κάποια ματς και έμεινε πίσω στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι. Ο Μπαπέ έχει ακόμα μπροστά του το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Ρεμς, ωστόσο απέχει τέσσερα γκολ από τον Λιονέλ Μέσι (36-32), μια διαφορά που πολύ δύσκολα θα καλύψει. Ο Μπαπέ θεωρεί πως αν είχε ξεκινήσει βασικός θα είχε τη δυνατότητα στην τελευταία αγωνιστική να «αρπάξει» το Χρυσό Παπούτσι μέσα από τα χέρια του Μέσι. Πάντως, αυτό δεν έχει προκαλέσει ρήξη στη σχέση τους.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ligue 1 εδώ!|21+

Σχολιάστε

X