Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Reds απέναντι στη φορμαρισμένη «Βασίλισσα»

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Reds απέναντι στη φορμαρισμένη «Βασίλισσα»

Εναρξη: 22.00, 15/04/2021
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 3-1 και ο επαναληπτικός στο Ανφιλντ είναι δύσκολος, πολύ δύσκολος για τους Reds! 

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ!
Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Με την πλάτη στον τοίχο η Λίβερπουλ

Απογοητευτική η Λίβερπουλ στη Μαδρίτη γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Ρεάλ και στον επαναληπτικό του Ανφιλντ θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Kάκιστη επιθετικά, με πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, δεν είχε να παρουσιάσει κάτι περισσότερο εκτός από το γκολ του Σαλάχ. O Κλοπ άφησε αιχμές για τη φάση του Μανέ που δεν δόδθηκε παράβαση, ωστόσο τόνισε: «Απλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Αν θέλεις να πας στα ημιτελικά πρέπει να κερδίζεις αυτό το δικαίωμα στο γήπεδο. Δεν το κάναμε αυτό απόψε και ειδικά στο α’ μέρος. Οπότε το μόνο καλό που μπορώ να πω εκτός από το γκολ που βάλαμε είναι πως ήταν απλά το πρώτο ματς».

Εντός συνόρων πέτυχε την πρώτη νίκη στο Ανφιλντ από τα μέσα Δεκεμβρίου, καθώς επικράτησε 2-1 της Αστον Βίλα. Οι Reds έκαναν την ανατροπή παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους για την παρουσία τους στην τετράδα. Η επιστροφή του Ζότα έχει δώσει ώθηση στην ομάδα του Κλοπ, ωστόσο αμυντικά υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Ο Σαλάχ θέλει να βρει ξανά δίχτυα τόσο για να βοηθήσει στην πρόκριση όσο και για να γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης της ομάδας που σκοράρει σε πέντε διαδοχικά ευρωπαϊκά ματς, όπως το Τζέραρντ τη σεζόν 2007-08.

Με τρομερό Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης

X