Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια: Μετράει αντίστροφα ο Μουρίνιο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια: Μετράει αντίστροφα ο Μουρίνιο!

 

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τις συνεχόμενες γκέλες σε Λιγκ Καπ Αγγλίας και Πρέμιερ Λιγκ, με την επόμενη αποστολή να είναι κόντρα στη Βαλένθια στο «Ολντ Τράφορντ» (22:00) για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση νέας ήττας, κανείς δεν ξέρει πώς θα ξημερώσει η Τετάρτη στους «κόκκινους διαβόλους».

Το αρνητικό ρεκόρ και η… ένεση!
Η πρόσφατη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γουέστ Χαμ (3-1) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ήταν η τρίτη στις 7 πρώτες στροφές της Πρέμιερ Λιγκ, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ του Ντέιβιντ Μόις, τη σεζόν 2013/14. Όπως τότε, έτσι και φέτος, οι «κόκκινοι διάβολοι» μάζεψαν 10 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές, με τη μόνη διαφορά να υπάρχει στη συγκομιδή τερμάτων (10-9 τότε, 10-12 φέτος).

Στο Λονδίνο δεν υπέστη μια απλή ήττα, αλλά παράλληλα αύξησε και το μίνι αρνητικό σερί 0-2-1 στην τελευταία τριάδα αγώνων, στο οποίο υπάρχει και ο αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ Αγγλίας στη διαδικασία των πέναλτι από την Ντέρμπι (2-2 κ.δ.) στο «Ολντ Τράφορντ». Τελευταία νίκη εκείνη που πέτυχε στη Βέρνη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το 3-0 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις και επιθυμεί να έρθει η αγωνιστική, αλλά και η ψυχολογική ένεση ξανά από τα… αστέρια, με την πολυπόθητη νίκη επί της Βαλένθια.

Από τα θετικά της μάχης των «κόκκινων διαβόλων» με τις «νυχτερίδες» ο παράγοντας, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός απέναντι στη Βαλένθια παραμένει αήττητος σε 10 συγκρούσεις, με απολογισμό 6 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Με αυτοπεποίθηση στην Αγγλία

Το Σάββατο το μεσημέρι στο «Ανοέτα», το γκολ του Γκαμεϊρό στο 36’ στάθηκε αρκετό για την πρώτη νίκη της Βαλένθια στη σεζόν, φτάνοντας στο τρίποντο με 1-0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ένα αποτέλεσμα το οποίο έρχεται έπειτα από 6 αγωνιστικές με 5 ισοπαλίες και μία ήττα εντός συνόρων, αλλά και άλλη μία στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Γιουβέντους.

Κόντρα στη «Γυραία Κυρία» δέχθηκε γκολ από δύο πέναλτι (45’, 51’) κι ενώ από το ημίωρο είχε αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας της αποβολής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέρχονται οι μπακ Πιτσίνι (δεξιά) και Γκαγιά (αριστερά). Εκτός αποστολής φορ Σάντι Μίνα και ο νεαρός εξτρέμ Φεράν Τόρες.

Επιπρόσθετα στατιστικά:
Παράδοση:

Μάντσεστερ Γ. – Βαλένθια: 0-0 (UEFA Cup 1982-83)
Βαλένθια – Μάντσεστερ Γ.: 2-1 (UEFA Cup 1982-83)
Mάντσεστερ Γ. – Βαλένθια: 3-0 (Champions League 1999-00)
Βαλένθια – Μάντσεστερ Γ.: 0-0 (Champions League 1999-00)
Μάντσεστερ Γ. – Βαλένθια: 1-1 (Champions League 2000-01)
Βαλένθια – Μάντσεστερ Γ.: 0-0 (Champions League 2000-01)
Μάντσεστερ Γ. – Βαλένθια: 1-1 (Champions League 2010-11)
Βαλένθια – Μάντσεστερ Γ.: 0-1 (Champions League 2010-11)

 

Σχολιάστε

X