Βολιβία - Βενεζουέλα: Ραντεβού... πρόκρισης!

Βολιβία – Βενεζουέλα: Ραντεβού… πρόκρισης!

Εναρξη: 22:00, 22/06/19
Γήπεδο: Μινεϊράο

Η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει τη Βολιβία και με νίκη θα βρεθεί στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Για το… γόητρο οι Βολιβιανοί. 

Η Βολιβία μπήκε πολύ δυνατά κόντρα στο Περού, αλλά το τελικό αποτέλεσμα τη βρήκε… ταπεινωμένη και ουσιαστικά εκτός διοργάνωσης. Οι Βολιβιανοί μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν, αλλά τα κενά στην άμυνα έφεραν την ανατροπή και την ήττα με 3-1. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το σκηνικό, αν δε δεχόταν γκολ στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας άφησε αιχμές για τους παίκτες του, ενώ ήρθε απάντηση από τα… αποδυτήρια που διαψεύδει πως οι ποδοσφαιριστές δεν ενδιαφέρονται. Η Βολιβία συμπλήρωσε 7 συνεχόμενες ήττες σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα και θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το άσχημο σερί.

Βενεζουέλα για πρόκριση στους «8» του Κόπα Αμέρικα!

Η Βενεζουέλα τα πήγε πολύ καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, είχαν… σύμμαχο το VAR και απέσπασαν λευκή ισοπαλία από τη Βραζιλία. Εξαιρετικό πλάνο της ομάδας, ενώ στο α’ μέρος είχαν και μια εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρουν. Μάλιστα, με νίκη απέναντι στη Βολιβία εξασφαλίζει την παρουσία της στη νοκ – άουτ φάση του θεσμού. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 36 φορές, η Βολιβία έχει κερδίσει 16 ματς, η Βενεζουέλα 10 νίκες, ενώ 10 ματς έληξαν με ισοπαλία. Στο Κόπα Αμέρικα οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές, μετρούν μια νίκη και δυο ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X