Κολομβία - Παραγουάη: Πρώτη και με... αλλαγές!

Κολομβία – Παραγουάη: Πρώτη και με… αλλαγές!

Εναρξη: 22:00, 23/06/2019
Γήπεδο: Arena Fonte Nova, Σαλβαδόρ

Η Κολομβία τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου, θα παίξει απέναντι στην Παραγουάη που… καίγεται για νίκη, αν και στόχος της είναι το αήττητο!

Με ροτέισον η Κολομβία που έχει προκριθεί
Με περισσότερο άγχος απ’ όσο θα περίμεναν οι Κολομβιανοί επικράτησαν του Κατάρ και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Copa America. Η ομάδα του Κεϊρός νίκησε με 1-0 και με δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια της έως τώρα, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μια νίκη που όπως αναφέραμε ήρθε πολύ δύσκολα, καθώς το Κατάρ όπως και κόντρα στην Παραγουάη, έτσι και σήμερα ήταν εξαιρετικό στην άμυνα. Βέβαια, η Κολομβία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και «τρέχει» ρεκόρ 10-2-1 στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις της. Στην προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει τη 2η του 3ου ομίλου δηλαδή μία εκ των Χιλή, Ουρουγουάη. Ο τεχνικός Κεϊρός θα προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον, καθώς πέντε βασικοί του παίκτες (Φαλκάο, Ζαπάτα, Ουρίμπε, Λέρμα, Κουαδράδο) είναι στο όριο καρτών, ενώ ο Μουριέλ αποχώρησε λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Οσπίνα έφυγε με άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του.

Ισόπαλη 1-1 με την Αργεντινή αναδείχθηκε η Παραγουάη, αν και θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά ο εξτρέμ Γκονσάλες αστόχησε από την άσπρη βούλα. Οι «γκουαρανί» έχουν νικήσει μόλις σε μία από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους, στο πρόσφατο εντός έδρας φιλικό με τη Γουατεμάλα (2-0). Ειδικότερα, μετρούν 5 ήττες και 4 ισοπαλίες. Mε νίκη προκρίνεται απευθείας στα προημιτελικά του Copa America, αν έρθει ισοπαλία τότε θέλει ισοπαλία της Αργεντινής και να μην κερδίσει η Ιαπωνία του Εκουαδόρ. Βέβαια, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο ένα από τα 12 τελευταία της παιχνίδια.

Κολομβία vs Παραγουάης
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 44 φορές, με τους Καφετέρος να έχουν 19 νίκες έναντι 18 των Παραγουανών (7 ισοπαλίες).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X