Ουρουγουάη - Περού: Στον δρόμο για τον... τελικό!

Ουρουγουάη – Περού: Στον δρόμο για τον… τελικό!

Εναρξη: 22:00, 29/06/19
Γήπεδο: Arena Fonte Nova, Salvador

Η Ουρουγουάη θέλει να κάνει την αντεπίθεσή της στο Copa America και το Περού να βρεθεί για τέταρτη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Ουρουγουάη εναντίον Περού
Η Ουρουγουάη απέδειξε κόντρα στη Χιλή πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει μέχρι τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2011. Ομάδα που κυριαρχεί και με ποδόσφαιρο κατοχής. Έχει την πιο κακή ακρίβεια στις πάσες στην φάση των ομίλων με 76.3%, όμως είναι 2η πίσω από τη Βραζιλία στα σουτ με 17.7 ανά αγώνα και στα γκολ (επτά).

Ο Όσκαρ Ταβάρες ξέρει πως το δημιουργικό κομμάτι δεν είναι το δυνατό σημείο της ομάδας του στο κέντρο και στο ένα τρίτο του γηπέδου. Ξέρει όμως ότι εάν περάσει η μπάλα σε Καβάνι ή Σουάρες θα έχει σημαντικές πιθανότητες να βάλει πρώτη γκολ η ομάδα του. Και οι δύο έχουν σκοράρει από 2 φορές στον θεσμό έως τώρα ενώ ο Μπεντανκούρ είναι και αυτός καθοριστικός. Βοηθάει στο πρέσινγκ και έχει τα πιο πολλά τάκλιν, 12, από κάθε άλλον παίκτη.

Η Ουρουγουάη θα έχει ένα ενδιαφέρον και δυνατό test με το Περού. Μάλιστα, έχει 12 νίκες σε 20 ραντεβού στο τουρνουά. Το Περού είναι ομάδα που περιμένει τον αντίπαλο και χτυπά σε αντεπιθέσεις. Και οι δύο Εθνικές έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση όμως η ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα δεν έχει τους σταρ και την ποιότητα της Ουρουγουάης. Ποντάρει πολλά στον Κριστιάν Κουέβα αλλά είναι το αουτσάιντερ. Θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα για μία αγωνιστική υπέρβαση.Το Περού θα παίξει γαι ένατη σερί φορά από το 1997 στα προημιτελικά, ωστόσο μόλις τρεις φορές (1997, 2011 και 2015) βρέθηκε στην επόμενη φάση.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X