Κροατία - Ουαλία: Χωρίς περιθώρια οι Κροάτες

Κροατία – Ουαλία: Χωρίς περιθώρια οι Κροάτες

Εναρξη: 16:00, 08/06/2019
Γήπεδο: Stadion Gradski, Οσιγιεκ

Κροατία – Ουαλία θα κονταροχτυπηθούν στο Οσιγιεκ με κίνητρο την κορυφή της βαθμολογίας. Σύμμαχος η παράδοση για τη Χρβάτσκα!

Η Κροατία την παράδοση!

Δεν έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2020 η Κροατία. Η Χρβάτσκα πέρασε δύσκολα εντός έδρας το εμπόδιο του Αζερμπαϊτζάν επικρατώντας 2-1, ενώ ηττήθηκε στην Ουγγαρία με το ίδιο σκορ. Μονόδρομος η νίκη απέναντι στην Ουαλία. Αυτή θα είναι η 15η αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Κροατία έχει κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια μετά από το 1-1 στο πρώτο τους παιχνίδι το 2002. «Όπλο» των γηπεδούχων η παρουσία του Κράμαριτς! Ο Κροάτης έχει συμμετοχή σε 21 γκολ πρωταθλήματος με την Χόφενχαϊμ την προηγούμενη χρονιά: 17 γκολ και 4 ασίστ, περισσότερα από κάθε άλλον Κροάτη παίκτη στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Να γράψει ιστορία με την Ουαλία ο Γκιγκς

Στον αντίποδα, η Ουλία μπήκε με το δεξί, αφού στον μοναδικό της αγώνα επικράτησε 1-0 της Σλοβακίας. Μάλιστα, η Ουαλία δεν έχει χάσει τέσσερις συνεχόμενους αγώνες από έναν αντίπαλο από το 2016 και μετά με την Αγγλία, που είχε χάσει τα τελευταία πέντε ματς. Οι Ουαλοί έχουν χάσει τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας και μία νίκη. Ήταν όσες ήττες είχε στα προηγούμενα 12 ματς μαζί: 5 νίκες, 4 ήττες και 3 ήττες.

Οι «Δράκοι»  έχουν χάσει ένα από τα τελευταία 13 ματς τους στα ευρωπαϊκά προκριματικά: 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Είχαν χάσει από τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη τον Οκτώβριο του 2015 με τεχνικό τον Κρις Κόλεμαν (0-2). Εξάλλου, ο Γκιγκς μπορεί να γίνει ο πρώτος τεχνικός της Εθνικης Ουαλίας που θα κερδίσει τα δύο πρώτα ματς του στα ευρωπαϊκά προκριματικά μετά τον Γιόραθ το 1990. Σύμμαχος ο Μπέιλ; Ο παίκτης της Ρεάλ έχει 12 γκολ στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις του με την Εθνική: 9 γκολ και 3 ασίστ. Έχει συμμετοχή σε επτά γκολ στα επτά τελευταία ματς.

Η Βαθμολογία του 5ου Ομίλου των προκριματικών!

1.Σλοβακία 3 (2-1)
2. Ουαλία 3 (1-0)
3. Κροατία 3 (3-3)
4. Ουγγαρία 2 (2-3)
5.Αζερμπαϊτζάν 0 (1-2)

*Ουαλία και Αζερμπαϊτζάν έχουν ματς λιγότερο

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X