Τουρκία - Γαλλία: Βήμα πρόκρισης στο Εuro 2020!

Τουρκία – Γαλλία: Βήμα πρόκρισης στο Εuro 2020!

Εναρξη: 21:45, 08/06/2019
Γήπεδο:Belediye Stadyumu, Ικόνιο

Τουρκία vs Γαλλίας στο ντέρμπι κορυφής του 8ου Ομίλου της φάσης των προκριματικών του Euro 2020. Εξαιρετική η παράδοση των Τρικολόρ. 

Σε καλό μομέντουμ η Τουρκία!
Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Τουρκίας στα προκριματικά του Euro 2020, αφού μετά την εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Αλβανίας, επικράτησε με 4-0 εντός της Μολδαβίας. Η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές έχει ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση σταθερότητας, μιας και της λείπει τα τελευταία χρόνια. Δεν μπόρεσε να πείσει ούτε στο Nations League, ωστόσο με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της φιλοδοξεί σε μια νέα αρχή. Ο όμιλος μπορεί να θεωρηθεί στα μέτρα της και στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γαλλία στις 8 Ιουνίου θα κάνει τα πάντα για την υπέρβαση. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Γκιουνές ζήτησε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας με την Ελλάδα κι έμεινε ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα (2-1) όσο και από την εικόνα της ομάδας του. Αρνητική η παράδοση, αφού δεν έχει αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στα τέσσερα ματς κόντρα στους Τρικολόρ.

Βήμα πρόκρισης για το Euro 2020!
Με το βλέμμα στα προκριματικά του Εuro 2020 η Γαλλία, η οποία στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επικράτησε 2-0 της Βολιβίας εντός έδρας. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ξεπέρασε την μέτρια παρουσία της στο Νations League και μπήκε δυνατά στα προκριματικά. Στο πρώτο της παιχνίδι ήταν εξαιρετική κόντρα στη Μολδαβία επικρατώντας 4-1 εκτός έδρας, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι της διέλυσε την Ισλανδία με 4-0. Οκτώ γκολ σε δυο ματς, με τους Ζιρού, Γκριζμάν, Μπαπέ να μετρούν από δυο τέρματα! Ο Ντιντιέ Ντεσάν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό γκολκίπερ, Γιορίς, αλλά και στους Καντέ, Ζιρού, οι οποίοι επέστρεψαν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Μόλις μια ήττα (0-1) από την Ολλανδία μετρά η Γαλλία στα 20 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Βήμα πρωτιάς το ματς στην Τουρκία, με τους Τρικολόρ να μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ραντεβού με τους αντιπάλους τους.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X