Δανία - Ιρλανδία: Από τον εφιάλτη στην αποθέωση!

Δανία – Ιρλανδία: Από τον εφιάλτη στην αποθέωση!

Εναρξη: 21:45, 19/11/2018
Γήπεδο: Ceres Park (20.000), Ααρχους

Χωρίς βαθμολογικό άγχος, η πρώτη Δανία υποδέχεται την υποβιβασμένη Ιρλανδία κι ετοιμάζεται γα την αποθέωση στο Ααρχους!

Πρωτιά…
Ηταν αρχές Σεπτέμβρη, όταν η Δανία ταξίδευε στη Σλοβακία για το φιλικό με τον κόουτς της Φρέμαντ (2η κατηγορία), Γιον Γιένσεν (πρωταθλητής Ευρώπης το 1992) και ποδοσφαιριστές από την 3η και την ερασιτεχνική κατηγορία. Ανάμεσά τους αρκετοί διεθνείς του Futsal. Οι ερασιτέχνες ηττήθηκαν εύκολα 3-0, όμως σημασία είχε που η Ομοσπονδία είχε γλιτώσει την τιμωρία της UEFA. Λίγες ημέρες αργότερα, διεθνείς και Ομοσπονδία έσκαψαν το τσεκούρι του πολέμου και μέσα σε δυο μήνες φρόντισαν να γράψουν πάνω στη μαύρη σελίδα χρυσά γράμματα. Οι Δανοί πέρασαν το εμπόδιο της Ουαλίας και της Ιρλανδίας, πήραν την πρωτιά και απόψε στην Κοπεγχάγη παίζουν για το γόητρο και την αποθέωση!

Βέβαια, η μεγάλη πρόκριση σφραγίστηκε πριν λίγες ημέρες στο Κάρντιφ, με την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί των Δράκων. Εκτός όπως και στο ματς στην Ουαλία ο γκολκίπερ Γιόνας Λεσλ, οι αμυντικοί Νικολάι Μπόιλεσεν και Σίμον Κίερ, οι μέσοι Μίκε Γιένσεν και Κρίστιαν Νόργκορντ και οι επιθετικοί Βίκτορ Φίσερ και Αντερς Κρίστιανσεν. Τιμωρημένοι είναι ο γκολκίπερ Κάσπερ Σμάιχελ και ο βασικός μέσος Τόμας Ντιλένι.

Υποβιβασμός…
Μαχητική παρουσία; Μπα… Αποτελέσματα; Last year! Το συγκρότημα του Μάρτιν Ο’Νιλ αδυνατεί να κερδίσει εδώ και πολύ καιρό. Χαρακτηριστικό είναι πως από τον περσινό Νοέμβρη έως τώρα η Ιρλανδία έχει κερδίσει μόλις ένα ματς από τα 10 που έδωσε σε όλα τα επίπεδα. Τέσσερις ισοπαλίες, 5 ήττες και μία νίκη, αυτή απέναντι στις ΗΠΑ (2-1) στις αρχές Ιουνίου. Την Πέμπτη υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι τη Βόρειας Ιρλανδίας κι ένα φτωχό 0-0 επιβεβαίωσε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οι αριθμοί λένε…
Πλούσια η παράδοση των δύο ομάδων, μιας και έχουν συναντηθεί συνολικά 15 φορές σε επίπεδο επίσημων και φιλικών αγώνων. Τέσσερις είναι οι νίκες της Δανίας, 6 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ η Ιρλανδία κέρδισε 5 φορές.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Nations League με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X