Τσεχία - Σλοβακία: Για την αποφυγή του υποβιβασμού...

Τσεχία – Σλοβακία: Για την αποφυγή του υποβιβασμού…

Εναρξη: 21:45, 19/11/2018
Γήπεδο: Sinobo Stadium, Πράγα

Τσέχοι και Σλοβάκοι είδαν τους Ουκρανούς να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Nations League κι αυτούς να δίνουν ραντεβού στην Πράγα για την αποφυγή υποβιβασμού.

Για το γόητρο…
Οι Τσέχοι κέρδισαν τους Πολωνούς σε φιλικό, οπότε έχουν μία καλή αγωνιστική διάθεση. Στο φιλικό έδειξαν ενθαρρυντική εικόνα και το αμυντικό πρόσωπο άφησε υποσχέσεις. Στο Nations League βέβαια τα πράγματα γενικά δεν ήταν τόσο καλά. Έχουν χάσει δύο από τα τρία παιχνίδια τους στην League B. Οταν κέρδισαν τη Σλοβακία εκτός είχαν και την τύχη με το μέρος τους. Οι γηπεδούχοι δέχονται κατά μέρα όρο 1.82 γκολ ανά παιχνίδι, αριθμός που δεν είναι κολακευτικός…

Ιδανική αρχή με Χάπαλ…
Το κενό που άφησε η αιφνίδια αποχώρηση του Κόζακ από τον πάγκο καλύφθηκε με τον Χάπαλ, που πήρε… προαγωγή από την U21 και είχε περίπου 20 μέρες μπροστά του να προετοιμάσει την ομάδα για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Μάλιστα, ο νέος προπονητής έκανε κάτι που είχε να συμβεί 14 χρόνια: δεν είχε στα πλάνα του κανέναν παίκτη από το εγχώριο πρωτάθλημα! Αυτές οι γενναίες αποφάσεις, ήταν… απαραίτητες μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του ομίλου από Ουκρανία (1-0 εκτός έδρας) και Τσεχία (1-2 εντός έδρας), ωστόσο είχαν αποτέλεσμα! Η Σλοβακία ήταν εντυπωσιακή στο 4-1 επί της πρωτοπόρου του ομίλου, Ουκρανίας, ενώ θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Οι αριθμοί λένε…

Η Σλοβακία αμυντικά είναι καλύτερη από τους Τσέχους. Κατά μέσο όρο δέχεται 1.29 γκολ ανά αγώνα και δεν έχει κρατήσει το μηδέν στον θεσμό σε κανέναν αγώνα. Βέβαια οι Σλοβάκοι έχουν πέντε τέρματα, και τα τέσσερα γκολ τα πέτυχαν κόντρα στους Ουκρανούς. Είναι ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και που βγάζει μέσο όρο 2.02 γκολ. Οι Σλοβάκοι δέχονται γκολ σε κάθε ματς που έχουν δώσει στο Nations League και το ίδιο ισχύει και για τους Τσέχους. Η παράδοση είναι ισορροπημένη, με τις δυο ομάδες να μετρούν από δυο νίκες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Nations League με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X