Ελλάδα - Εσθονία: Για το 2 στα 2 με Αναστασιάδη!

Ελλάδα – Εσθονία: Για το 2 στα 2 με Αναστασιάδη!

Eναρξη: 21:45, 18/11/2018
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Στο ΟΑΚΑ (21:45) η Ελλάδα θέλει να αποχαιρετήσει με νίκη τους ομίλους του Nations League, κόντρα σε μία… αποδεκατισμένη ομάδα.

Στο ντεμπούτο του Αγελλου Αναστασιάδη στον πάγκο της, η Ελλάδα παρουσίασε ορισμένα σημάδια βελτίωσης στο 1-0 που επικράτησε της Φιλανδίας. Αποτέλεσμα που έφερε και την μαθητική απώλεια της 1ης θέσης, κάτι που μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το αποψινό ματς. Υπό προϋποθέσεις μπορεί και η 2η να την χαρίσει κάτι (ανάλογα το πώς και αν η Φιλανδία προκριθεί στην τελική φάση του EURO)… Κι όμως η Ελλάδα προσπαθούσε να συμπεριφερθεί σαν ομάδα και να βγάλει στο τερέν ένα αγωνιστικό σχέδιο που είχε εκπονηθεί από τον νέο προπονητή.

«Δεν γνωρίζω τι βλέπετε εσείς. Για μένα δεν ισχύουν αυτά στο σημερινό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν θέσεις. Η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή αλλά εμείς προσπαθούμε να περάσουμε μια άλλη νοοτροπία στα παιδιά ώστε να δείξουμε ένα πρόσωπο που δεν έχει σχέση με δεκάρια και εννιάρια και εξάρια. Ισως να ακούγεται λίγο παράδοξο, αλλά υπάρχουν παραδείγματα που δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τώρα. Προέχει το ματς με την Εσθονία ώστε να μπορέσουμε να το κερδίσουμε», είπε ο Αναστασιάδης. Ο νέος κόουτς δούλεψε, με τις εντολές από τον πάγκο και με τις παρεμβάσεις του στην αλλαγή προσώπων, και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σε σχέση με την τελευταία της αναμέτρηση «έχασε» τον στόπερ Μανωλά που τραυματίστηκε και στην αποστολή κλήθηκε εσπευσμένα ο Ρισβάνης του Ατρομητου. Στα «συν» το θετικό ντεμπούτο του γκολκίπερ Βλαχοδήμου, ωστόσο με τους Φιλανδούς στο ΟΑΚΑ δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 4.000!

Η Εσθονία βρίσκεται σε κακή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και με τον ιδανικότερο τρόπο και στο ματς της Βουδαπέστης όπου ηττήθηκε με 2-0. Υποβιβασμός στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που αντικατοπτρίζει την ποιότητά της ως ομάδα. Ομως ο Μάρτιν Ριμ βλέπει τα πράγματα αιώς και τονίζει «στον όμιλο είχαμε απέναντί μας τρεις καλύτερες ομάδες, άρα εξ’ αρχής είχαμε δύσκολη αποστολή».

Οι Εσθονοί ήρθαν στην Ελλάδα έχοντας χάσει τα 7 από τα 8 τελευταία τους παιχνίδια. Οσο για το τελευταίο τους διπλό, αυτό… χάνεται στις 23 Νοεμβρίου του 2017, όταν σε μη αναγνωρισμένο φιλικό κέρδισαν το Βανουάτου με 1-0! Για επίσημο; Mε το Γιβραλτάρ εκτός του Οκτώβρη του 2017.

Γκολ ούτε με αίτηση…
Για 6η φορά στην ιστορία τους θα συγκρουστούν οι δύο ομάδες και η Ελλάδα παραμένει αήττητη. Το ρεκόρ της είναι 3-2-0 (1-2-0 εντός έδρας), ενώ οι Εσθονοί δεν έχουν σκοράρει εναντίον της για 279′ αγωνιστικά λεπτά.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Nations League με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X