Γαλλία - Τουρκία: Η πρωτιά περνά από το Stade de France!

Γαλλία – Τουρκία: Η πρωτιά περνά από το Stade de France!

Εναρξη: 21:45, 14/10/19
Γήπεδο: Stade de France

Η κορυφή χωρά έναν, Γαλλία και Τουρκία έχουν ντέρμπι στο Παρίσι και ο νικητής εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2020. 

Νίκη κι έφυγε για Euro η Γαλλία!
Το μεγαλύτερο βήμα πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020 έκανε η Γαλλία, η οποία επικράτησε 1-0 της Ισλανδίας εκτός έδρας. Δεν έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε. Ο Γκριζμάν κέρδισε το πέναλτι, ο Ζιρού το μετέτρεψε σε γκολ και οι Τρικολόρ πέτυχαν την 6η νίκη τους σε 7 ματς προκριματικών. Η Γαλλία υποδέχεται την Τουρκία και θέλει… εκδίκηση για το χαμένο ματς στην Πόλη. Βέβαια, οι Τρικολόρ προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και δεν αφορούν το ποδόσφαιρο ««Είναι μόνο ένα εντός έδρας ματς. Ωστόσο, πρέπει να επικρατήσουμε για να σφραγίσουμε την πρόκριση στην τελική φάση. Εκεί θα επιεκεντρωθούμε» είπε ο Ντεσάν. Δεν έχει χάσει εντός σε ματς προκριματικών Euro από το 2010, όταν και υπέστη ήττα σοκ από τη Λευκορωσία. Σημαντικές οι απουσίες, εκτός οι Πογκμπά, Μπαπέ, Καντέ, Γιορίς.

Σε ιδανικό μομέντουμ η Τουρκία, αγγίζει το Euro 2020!

Η Τουρκία τα βρήκε δύσκολα, πολύ δύσκολα κόντρα στην Αλβανία, ωστόσο είχε την υπομονή, εκμεταλλεύθηκε ένα σοβαρό λάθος της άμυνας των Αλβανών και στις καθυστερήσεις πήρε την έκτη νίκη της στον όμιλο! Η Τουρκία είναι με το ένα πόδι στα τελικά του Euro, μιας και βρίσκεται στο +6 από την 3η Ισλανδία. Εντυπωσιακή στο γκρουπ, έχει δεχθεί γκολ μόνο σε ένα από τα επτά ματς που έχει δώσει. Κατάφερε να κερδίσει τη Γαλλία στο πρώτο τους ραντεβού, ενώ δεν την άφησε να κάνει σουτ εντός στόχου. Ο Γκιουνές, επιδίωξε να χαμηλώσει τους τόνους της έντασης που δημιουργήθηκε από τον πανηγυρισμό του γκολ της Παρασκευής με στρατιωτικό χαιρετισμό. Αλλωστε, για το θέμα έχει αρχίσει ήδη φάκελο η UEFA!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X