Ουκρανία - Πορτογαλία: Ντέρμπι κορυφής στο Κίεβο!

Ουκρανία – Πορτογαλία: Ντέρμπι κορυφής στο Κίεβο!

Εναρξη: 21:45, 14/10/19
Γήπεδο: NSK Olimpijs’kyj (Kiev)

Χέρι – χέρι για το Euro 2020; Η Ουκρανία υποδέχεται την Πορτογαλία και το βλέμμα είναι στο μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού. Θα φτάσει τα 700 ο Κριστιάνο;

Ενα βαθμό για το Euro 2020 η Ουκρανία
Η Ουκρανία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Λιθουανίας στο ρελαντί και βρέθηκε κοντά, πολύ κοντά στα τελικά του Ευρυωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι Ουκρανοί με κορυφαίο τον Μαλινόβσκι που πέτυχε δυο γκολ, πήραν μια άνετη νίκη και αγκάλιασαν τον τεράστιο στόχο. Αλλωστε, ο Σεβτσένκο είχε… υποσχεθεί πως η ομάδα του θα βρεθεί στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού. Πλέον, οι Ουκρανοί χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στα ματς που απομένουν για να σφραγίσουν το εισιτήριο. Αήττητη στον όμιλο, χωρίς απώλειες στα τρία εντός έδρας ματς όπου έχει πετύχει 8 γκολ. Οι Ουκρανοί είναι στην κορυφή και θέλουν εκτός από πρόκριση να κρατήσουν και την πρωτιά.

Πιο κοντά στο Euro η Πορτογαλία

Ακόμα ένα βήμα για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, μιας και η Πορτογαλία επικράτησε εύκολα με 3-0 του Λουξεμβούργου. Ενα γρήγορο γκολ ήταν αρκετό για να διώξει το άγχος, ώστε οι Ίβηρες να κάνουν το επόμενο βήμα. Πλέον, πέρασαν στην 2η θέση του ομίλου και βρέθηκαν στο +4 από τη Σερβία. Μάλιστα, με νίκη στην Ουκρανία ουσιαστικά θα είναι σε θέση να υπερασπιστούν το στέμμα τους. Αήτττητη στους 13 τελευταίους μήνες με 8 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ δεν έχει χάσει σε προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από το 2014 (10 νίκες, 2 ισοπαλίες). Κομβικό το παιχνίδι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θέλει ένα γκολ για να φτάσει τα 700 συνολικά στην καριέρα του! Σε τρία ραντεβού με την Ουκρανία έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X