Πορτογαλία - Πολωνία: Πάρτι και χωρίς Κριστιάνο!

Πορτογαλία – Πολωνία: Πάρτι και χωρίς Κριστιάνο!

Εναρξη: 21:45, 20/11/2018
Γήπεδο: Αφόνσο Ενρίκες (30.165), Γκιμαράες

Η Πορτογαλία εξασφάλισε την πρωτιά και το κατάφερε χωρίς την παραμικρή βοήθεια του Κριστιάνο! Υποδέχεται την Πολωνία (21.45) και θέλει να κλείσει αήττητη τον όμιλο!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης Πορτογάλοι είχαν ένα καλό Σαββατοκύριακο διασφαλίζοντας την πρώτη θέση στο γκρουπ τους στο Nations League προτού χριστούν οικοδεσπότες για τους νοκ άουτ γύρους τον Ιούνιο. Στο 0-0 με την Ιταλία πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Ο στόχος των Πορτογάλων είναι φυσικά να πάρουν αποτέλεσμα και με την Πολωνία για να τερματίσουν αήττητοι και να βάλουν τις βάσεις για ένα πολύ καλό και πολλά υποσχόμενο 2019.

Στην συνέχεια του Nations League άλλωστε και στα ευρωπαϊκά προκριματικά θα πρέπει να υπερασπιστούν και τον τίτλο τους και το γόητρό τους. Με τους Άγγλους και Ελβετούς να τους ακολουθούν για την συνέχεια οι Πορτογάλοι έχουν τις πιθανότητές τους να πάνε μέχρι τέλους και να φτάσουν έως τον τελικό και το τρόπαιο. Κι όλα αυτά που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα είναι χωρίς τον απόλυτο σταρ. Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει το 4-3-3, έχοντας αλλάξει τον σχηματισμό της. Είναι ένα σχήμα που φαίνεται να της ταιριάζει περισσότερο και αμυντικά και επιθετικά αλλά και σε επίπεδο κατοχής και κυριαρχίας στο παιχνίδι. Αλλωστε, η ομάδα έχει βελτιωθεί και αμυντικά. «Δεν μπορώ να σας πω τώρα τι θα γίνει με σιγουριά με τον Κριστιάνο. Αν έχετε αμφιβολίες για εκείνον, δείτε τα ποσταρίσματα που κάνει πριν και μετά από τους αγώνες της εθνικής ομάδας», επισήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος.

Για τους Πολωνούς τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Αφότου έμειναν νωρίς εκτός από το Μουντιάλ υποβιβάστηκαν στον όμιλό τους στο Nations League. Έχουν ήδη χάσει από τους Πορτογάλους και τους Ιταλούς. Είναι δε πολύ πιθανό να μην έχουν διαθέσιμο τον φορ Λεβαντόφσκι. Γεγονός που δεδομένα θα επηρεάσει δραστικά την επιθετική τους γραμμή. Η Πολωνία έχει χάσει και τα τελευταία τρία της ματς. Συνολικά από το ξεκίνημα του Μουντιάλ και μετά έχει χάσει πέντε από τα οκτώ της παιχνίδια. Οι Πορτογάλοι έχουν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς και πολύ δύσκολα οι Πολωνοί θα τους κοντράρουν. Οι Πορτογάλοι είναι το φαβορί του αγώνα και εάν βρουν ρυθμό μπορούν να σκοράρουν και αρκετά.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Nations League με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X