Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν επιστρέφει με 51 πόντους!

Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν επιστρέφει με 51 πόντους!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πέτυχε την πρώτη φετινή του 50αρα, βάζοντας παράλληλα το όνομά του σε μια ακόμα σπουδαία στατιστική επίδοση. Ο «Βασιλιάς» παίρνει μπρος ελπίζοντας πως θα οδηγήσει τους Λέικερς ξανά σε σπουδαία μονοπάτια.

Άλλο ένα σόου, άλλη μία μοναδική παράσταση με σούπερ επίδοση για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Πέρασε 4 χρόνια στο Μαϊάμι, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα με τους Χιτ (2012, 2013). Λατρεύτηκε, έκανε την διαφορά. Επειτα από μια τετραετία επέστρεψε και φρόντισε να δείξει την αγάπη του… διαφορετικά σημειώνοντας 51 πόντους στη νίκη των Λέικερς με 113-97 μέσα στο Μαϊάμι. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που κέρδισε εκεί από το 2014! Ο κόσμος των Χιτ… ξέχασε, κάποιοι τον πίκαραν λέγοντας πως δεν θα γίνει… Τζόρνταν!

Ο «Βασιλιάς» θύμωσε και με τους 51 πόντους που πέτυχε στο Μαϊάμι, δεν έκανε μόνο ατομικό ρεκόρ πόντων με την φανέλα των Λέικερς, ανέβηκε παράλληλα και μία θέση ψηλότερα στη λίστα των παικτών που έχουν σημειώσει τις περισσότερες “50άρες” στην ιστορία του ΝΒΑ! Ηταν η 12η στην καριέρα του και ξεπέρασε έτσι στην 6η θέση του σχετικού πίνακα τον Άλεν Άιβερσον, που είχε 11. Το εντυπωσιακό για τον «King James» είναι πως οι 11 από αυτές έχουν έρθει εκτός έδρας. Παράλληλα, έγινε μόλις ο 3ος παίκτης στην ιστορία που είχε τουλάχιστον 2 ματς με +40 πόντους στην 16η σεζόν του στο ΝΒΑ μετά τους Κόμπι Μπράιαντ, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Δεν έμεινε εκεί, αφού έγινε μόλις ο 5ος παίκτης στην ιστορία του NBA που πετυχαίνει 50αρα με τρεις διαφορετικές ομάδες (Γουίλτ Τσάμπερλεν, Μόουζες Μαλόουν, Μπερνάρντ Κινγκ και Τζαμάλ Κρόφορντ.). «Εχω παίξει για τρία πολύ, πολύ ιστορικά κλαμπ. Προφανώς στο Μαϊάμι κάναμε κάποια ιστορικά πράγματα. Στο Κλίβελαντ το ίδιο. Στους Λέικερς, οι συμπαίκτες μου, το τιμ, μου έδειξαν εμπιστοσύνη να παίζω και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικός όταν βρίσκομαι στο παρκέ» τονίζει.

Ο «Βασιλιάς» είχε πάρει την… ευλογία του «Θεού». Τότε, τον Ιανουάριο του 2002, ο Τζόρνταν του έσφιξε το χέρι. Ο ΛεΜπρον πήγαινε ακόμη σχολείο. Ο υπέρλαμπρος αστέρας παραχωρούσε λίγο από το ασκίαστο φως του. Οι επιδόσεις του προκαλούσαν θαυμασμό και απορία για το πού μπορεί να φτάσει. Το σχολείο του St. Vincent-St.Mary έπαιρνε απ’ αυτόν 29.6 πόντους, 8.3 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ. Ο ΛεΜπρον δεν έμεινε εκεί, έβαλε τον εαυτό του στα δύσκολα με το “καλημέρα”. Άφησε το ταλέντο να ορίσει την εξέλιξη του και το αποτέλεσμα; Μοναδικό! Φέτος, στην… άγρια Δύση έχει 28.8 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο. Είναι ικανά αυτά τα νούμερα για την υπέρβαση;

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X