Quiz: Πόσο έτοιμος είσαι για την επιστροφή των πρωταθλημάτων;

Quiz: Πόσο έτοιμος είσαι για την επιστροφή των πρωταθλημάτων;

Η δράση αρχίζει κι ένα κουίζ έντεκα ερωτήσεων από τις πέντε κορυφαίες λίγκες είναι ο ιδανικός τρόπος για να σας βάλει στο κλίμα! Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga και Ligue 1  παίζουν εδώ…

Οι όμιλοι του Nations League αποτελούν παρελθόν και τα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφουν! Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga και Ligue 1 στρέφουν πάνω τους τα βλέμματα, μιας και οι κορυφαίοι παίζουν εκεί. Σασπένς, συγκινήσεις, σταρ από την Ιταλία και το Τορίνο μέχρι το Παρίσι και την ομάδα του Τούχελ.

Στην Premier League οι μεγάλες δίνουν τη δική τους μάχη για τον τίτλο και οι συγκρούσεις μεταξύ τους θα κρίνουν πολλά. Μόνο η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο έχει μείνει πιο πίσω, αλλά ο Special One δεν θα αφήσει τη μάχη να χαθεί από τώρα. Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ είναι στην τετράδα, ωστόσο και η Αρσεναλ έχει δείξει σημάδια βελτίωσης με τον Εμερι στον πάγκο της.

Στη La Liga πέντε ομάδες είναι η μια δίπλα στην άλλη, η Μπαρτσελόνα οδηγεί την κούρσα, αλλά Ατλέτικο, Σεβίλλη, Εσπανιόλ είναι μια ανάσα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης συνήλθε αγωνιστικά με τον Σολάρι στον πάγκο της. Οι Καταλανοί γνώρισσαν ήττα σοκ εντός από τη Μπέτις, αν και το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο δυνατό της δεκαετίας.

Η Bundesliga δεν έχει μόνο… Μπάγερν. Η Ντόρτμουντ το απέδειξε στο μεταξύ τους ντέρμπι και η σεζόν προμηνύεται καυτή. Γκλάντμπαχ, Λειψία, Φρανκφούρτη είναι έτοιμες να βάλουν τα εμπόδια τους, ενώ νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και εντυπωσιάζουν.

Με άρωμα Κριστιάνο η φετινή Serie A, με τον Πορτογάλο σταρ να εγκλιματίζεται και να σκοράρει! Η Νάπολι και η Ιντερ πάντως δεν θα αφήσουν τον CR7 να πανηγυρίσει εύκολα το πρωτάθλημα, ήδη έχουν στείλει τα… μηνύματά τους! Η Μίλαν μπορεί να έχασε το ντέρμπι από την «Κυρία», αλλά δείχνει σημάδια βελτίωσης, κάτι που δεν ισχύει με τη Ρόμα.
Μέσα από ένα ενδεκαδάτο κουίζ σας βάζουμε ξανά στη δράση των μεγάλων πρωταθλημάτων. Ποιοι είναι οι πρώτοι σκόρερ, τι ρεκόρ έχουν επιτευχθεί, πόσοι προπονητές είπαν ήδη… αντίο. Μπάλα με τους κορυφαίους λοιπόν. Ξέρετε πολλά; Απόδειξη!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X