Παναθηναϊκός - Άρης: Για την πρώτη νίκη στα Play off οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – Άρης: Για την πρώτη νίκη στα Play off οι «πράσινοι»

Έναρξη: 19:15, 01/07/2020
Γήπεδο: «ΟΑΚΑ», Αθήνα

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και στόχος είναι η πρώτη νίκη στα φετινά Play off. Με… 15 παίκτες η αποστολή του Άρη στο ΟΑΚΑ. 

Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε στην Κρήτη με τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι, αλλά και γκολ που ακυρώθηκαν. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στα Play off, μετρώντας σε αυτό το διάστημα τρεις ισοπαλίες. Μοναδική ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». O Γιώργος Δώνης προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση και να βελτιώσει την επιθετική εικόνα, μιας και στα τρία τελευταία η ομάδα του δεν έχει βρει δίχτυα. Διαδοχικές αποχωρήσεις παικτών, αφού δεν φορούν τα πράσινα πλέον οι Δώνης, Ζαχίντ, Ινσούα, Γιόχανσον, Νούνες, Βαγιαννίδης, Αποστολάκης. Στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» παραμένουν αποτελεσματικοί, έχοντας παραχωρήσει μόλις δυο ισοπαλίες στα 10 τελευταία τους παιχνίδια. Εκτός πλάνων οι Πούγγουρας, Νατζ, Μπεκ.

Με… 15 παίκτες στο ΟΑΚΑ ο Άρης!

Κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα 2-0 στο ντέρμπι της πόλης από τον ΠΑΟΚ! Οι Κίτρινοι είχαν σε εξαιρετική μέρα μόνο τον γκολκίπερ Κουέστα, ο οποίος είχε σωτήριες επεμβάσεις (έπιασε και πέναλτι). Κούραση και απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο έκαναν την εμφάνισή τους και στο υπόλοιπο των play off ο Άρης καλείται να παίξει για το γόητρο. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει μια νίκη, με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα, δυο ήττες και μια ισοπαλία.

Ο Ενινγκ δεν έκανε καμία αλλαγή με τον ΠΑΟΚ θα έχει 15 (!) διαθέσιμους παίκτες, αφού οι Γκάμα, Κουέστα, Ματίγια, Κόρχουτ, Σόουζα, Διαμαντόπουλος συμφώνησαν να παρατείνουν τα συμβόλαια τους ως το τέλος της σεζόν. Εκτός είναι ο Δεληζήσης, ο Μαρτίνες, ο Σόουζα και ο Τόσνο. Θυμίζουμε, πως αποχώρησαν ήδη οι: Βέλεθ, Φετφατζίδης, Ιντέγε, Λάρσον, Ντιγκινί, Μπα και Ντουρμισάι.

Παναθηναϊκός – Άρης, η παράδοση

Στα… πράσινα η παράδοση, με τον Παναθηναϊκό να μετρά 70 νίκες, 30 ματς έληξαν ισόπαλα και 25 φορές επικράτησαν οι «Κίτρινοι». Για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός μετρά 42 νίκες, 10 παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή, ενώ τέσσερις φορές επικράτησε ο Άρης.

Ο Αρης δεν μπόρεσε να επικρατήσει στις 11 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Παναθηναϊκό (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο). Στις 7 από αυτές δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Μόνο μία φορά έχει ηττηθεί ο Γιώργος Δώνης στα 10 τελευταία ματς με αντίπαλο τον Αρη.

Με τον Ενινγκ στον πάγκο τους, οι Κίτρινοι έχουν μόλις ένα διπλό σε 13 εξόδους και αυτό στην πρώτη παρουσία του Γερμανού, στην Ξάνθη στις 20 Οκτωβρίου.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X