Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Για το ρεκόρ οι Reds!

Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Για το ρεκόρ οι Reds!

Έναρξη: 22.00, 28/09/2020
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Θέλει το ρεκόρ η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πήρε εντυπωσιακά τον τίτλο, και φέτος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα σταματήσει στα περσινά ρεκόρ, αλλά θα τα διευρύνει όσο πάει. Οι Reds πέρασαν εύκολα με 2-0 από το «Στάμφορντ Μπριτζ», αν και η Τσέλσι έκανε τα πάντα… λάθος. Στο Λονδίνο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό αβαντάζ που είχε για 45 λεπτά και με δύο μαζεμένα γκολ (50’, 54’) έφτασε στη νίκη (0-2), με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 76’. Επιβλητική εμφάνιση της ομάδας, εξαιρετικός ο Κώστας Τσιμίκας στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή στους πρωταθλητές Αγγλίας και οι Reds επικράτησαν με το ευρύ 7-2 στην έδρα της Λίνκολν (League One) για το Carabao Cup. Μιναμίνο και Τζόουνς πέτυχαν από δύο γκολ και οι Σακίρι (9′), Γκρούγιτς (65′) και Οριγκί (89′) γέμισαν τον πίνακα των σκόρερ.

Απόψε, κόντρα στην Άρσεναλ, η Λίβερπουλ θέλει να γίνει η πρώτη εν ενεργεία πρωταθλήτρια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 2011-12 που ξεκινά τη σεζόν με τρεις συνεχόμενες νίκες! Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός έδρας έχει να χάσει από τον Απρίλιο του 2017 (49-11-0), που αποτελεί το 3ο καλύτερο σερί στην ιστορία των 4 πρώτων κατηγοριών! Αγωνία για Άλισον και Τιάγκο, που δεν προπονήθηκαν και είναι αμφίβολοι για το αποψινό ντέρμπι. Θυμίζουμε, πως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο την προσεχή Πέμπτη για το Λιγκ Καπ. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα 13 τελευταία ραντεβού της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ στην Premier League είχαν συνολικά 57 γκολ, ενώ σε 56 συνολικά αναμετρήσεις στην Premier League σημειώθηκαν 162 τέρματα!

Ρεκόρ 15ετίας ψάχνει η Άρσεναλ

Δυο στα δυο στο ξεκίνημα της Premier League, ισάριθμα νικηφόρα λονδρέζικα ντέρμπι και η Άρσεναλ δείχνει πως με τον Αρτέτα στον πάγκο της μόνο… βελτιωμένη μπορεί να είναι! Οι Gunners με… ιδρώτα και Νκέτια επικράτησαν 2-1 της Γουέστ Χαμ στο Emirates, που όμως άξιζε κάτι περισσότερο. Τα «Σφυριά» έχασαν για 32η φορά από την Άρσεναλ και ο Μόγιες είναι σε δύσκολη θέση.

Οι δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Premier League πιστοποίησαν ότι με τον Μικέλ Αρτέτα από την εκκίνηση, έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Κι από ο,τι φαίνεται, τίποτα δεν έχει βρεθεί να σταματήσει την Άρσεναλ σε αυτό το άριστο ξεκίνημα που πραγματοποιεί. Ούτε καν η ισοδύναμη Λέστερ, ούτε καν στο διαφορετικό σκηνικό του Carabao Cup. Οι Κανονιέρηδες έφυγαν με το διπλό από το «King Power Stadium» (0-2) και πήραν ταυτόχρονα την πρόκριση για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα βρει ξανά απέναντι της τους Reds του Μέρσεϊσαϊντ.

Αν η Άρσεναλ νικήσει στο «Ανφιλντ», τότε για πρώτη φορά από το 2004-05 θα αρχίσει το πρωτάθλημα με 3 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχει ηττηθεί σε αγώνα που διεξήχθη μήνα Σεπτέμβριο από το 2015 (22-5-0 σε όλες τις διοργανώσεις)! Ωστόσο, δεν έχει διπλό στις 27 τελευταίες εξορμήσεις της (0-10-17) σε έδρες των άλλων ομάδων του Big-6!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X