Η bwin δίπλα στις κορυφαίες μπασκετικές διοργανώσεις!

Η bwin δίπλα στις κορυφαίες μπασκετικές διοργανώσεις!

H bwin δίπλα πάντα στα μεγάλα ραντεβού, σύμμαχος στις κορυφαίες μπασκετικές διοργανώσεις. Η bwin βρέθηκε στις Media Days της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της ΚΑΕ Ολυμπιακός και φυσικά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.

Η πανδημία επηρέασε βαθιά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, το οποίο και χρειάστηκε να βάλει… χειρόφρενο. Ωστόσο, η bwin δε σταμάτησε να βρίσκεται στο πλευρό των μεγάλων διοργανώσεων. Παρά το γεγονός ότι για αρκετούς μήνες η αγωνιστική δραστηριότητα ήταν στον… πάγκο, η bwin ήταν εκεί για να προσφέρει στήριξη άνευ όρων.

Η bwin δίπλα στις ελληνικές ομάδες

Η bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Euroleague, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα πρώτα τζάμπολ στις δύο διοργανώσεις. Θυμίζουμε, πως τρεις ελληνικές ομάδες θα είναι στα μεγάλα φετινά ραντεβού. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Turkish Airlines EuroLeague και ο Προμηθέας Πατρών στο 7DAYS EuroCup. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα δώρα!

Η bwin ήταν εκεί, στις Media Days του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα μέτρα προφύλαξης για την πανδημία του κορονοϊού. «Ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» μίλησαν στην κάμερα του κορυφαίου στοιχηματικού brand, ενώ πήραν μέρος σε μια σειρά από… αποστολές, τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μέσα στη σεζόν. Οι κορυφαίοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχουν σύμμαχο και φέτος τη bwin. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε τα backstage βίντεο από τις δύο media days των ομάδων:

Σχολιάστε

X