Η Νέα Γενιά Ολυμπιονικών της bwin γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα !

Η Νέα Γενιά Ολυμπιονικών της bwin γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα !

Οι εορτασμοί της Ολυμπιακής Ημέρας, είναι κάτι παραπάνω από ένα αθλητικό γεγονός, αλλά μια ευκαιρία για όλο τον κόσμο να δραστηριοποιηθεί, να μάθει περισσότερα για τις Ολυμπιακές Αξίες και να ανακαλύψει καινούργια αθλήματα. Ετσι, η Νέα Γενιά Ολυμπιονικών της bwin γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα, στέλνοντας τα δικά της μηνύματα για τις αξίες του αθλητισμού.

Οι bwinners της Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών

Το 1978 η ΔΟΕ έδωσε επίσημο χαραχτήρα στους εορτασμούς εντάσσοντας τους στον Ολυμπιακό Χάρτη, και προέτρεψε όλες τις Ολυμπιακές Επιτροπές όπως διοργανώνουν εκδηλώσεις Ολυμπιακής Ημέρας με στόχο την προβολή του Ολυμπιακού Κινήματος. Φέτος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας προωθούν από κοινού μια νέα προσέγγιση, καλώντας τον κόσμο να γιορτάσει μαζί τους με σχετικές αναρτήσεις στα Social Media.

Ετσι, οι bwinners της Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών αποφάσισαν να πάρουν μέρος στον εορτασμό του #olympicday2020gr, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και για τις αξίες του αθλητισμού. Ο Βύρων Κοκκαλάνης, η Θεοδώρα Γκουντούρα, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Ελένη Κελαϊδίτη, ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο Κωνσταντίνος Ζήκος κι ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης συμμετέχουν στο βίντεο που δημιουργήθηκε από την bwin και μοιράζονται τα μαθήματα που τους δίδαξε ο αθλητισμός κι η καθημερινή προσπάθεια για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της ιστορίας.

Εξάλλου, η bwin έχει αποδείξει πως συμβάλλει με πίστη και πράξεις στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Η φιλοσοφία της αποτυπώνεται έμπρακτα με τη στήριξη αθλητικών ομάδων, ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αθλητικών event, αλλα και αθλητών ατομικών αγωνισμάτων.

To χορηγικό πρόγραμμα bwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών αποτελείται από 10 ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτός για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Σχολιάστε

X