Η bwin στηρίζει παρά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων!

Η bwin στηρίζει παρά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων!

Η bwin σύμμαχος της Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών, πιστή στη φιλοσοφία της παρά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο εφιάλτης του κορονοϊού αποτυπώθηκε με επώδυνο τρόπο και στον αθλητισμό. Πρωταθλήματα έβαλαν stop, events ακυρώθηκαν και οι αθλητές βρέθηκαν φάτσα με την αβεβαιότητα. Η εξάπλωση του κορονοϊού έφερε τον κόσμο αντιμέτωπο με τον φόβο, ενώ έγινε σε χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν μπορούσε να το ρισκάρει. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες άλλαξαν ημερομηνία και μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2021. Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων επηρέασε βαθιά τους αθλητές, οι οποίοι είχαν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους. Λίγοι μήνες απέμεναν πριν τον τεράστιο στόχο, πριν την εκπλήρωση του ονείρου τους. Αθλητές έμειναν να παλεύουν με την αβεβαιότητα. Η bwin ωστόσο φρόντισε να μην συμβεί το ίδιο με τους bwinners της Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών, συνεχίζοντας να στηρίζει τα όνειρά τους!

Η bwin συνεχίζει να στηρίζει τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών!

To χορηγικό πρόγραμμα «bwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» αποτελείται από 10 ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων που δίνουν τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων τους και τα εμπόδια είναι για να ξεπερνιούνται. Η υποστήριξη της bwin είναι σύμμαχος για να πετύχουν το σκοπό τους. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν, όμως ο πήχης δεν χαμηλώνει. Για κανέναν.

Ο Βύρων Κοκαλάνης (ιστιοπλοΐα), η Δώρα Γκουντούρα (ξιφασκία), η Κατερίνα Δαλάκα (στίβος), η Ελένη Κελαϊδίτη (ρυθμική), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (ιστιοπλοΐα), ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (καράτε), ο Κωνσταντίνος Ζήκος (στίβος), ο Οδυσσέας Μουζενίδης (σφαιροβολία), ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης (windsurfing) και ο Ιωάννης Σγουρόπουλος (πινγκ-πονγκ) συνεχίζουν να παλεύουν για τα όνειρά τους, γνωρίζοντας πως η bwin θα βρίσκεται στο πλευρό τους όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά και στις δυσκολίες, συνεχίζοντας να συμβάλει έμπρακτα στον ελληνικό αθλητισμό.

Σχολιάστε

X