Spetsathlon 2020: Η bwin σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού!

Spetsathlon 2020: Η bwin σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού!

H bwin συνεχίζει να στηρίζει με πράξεις τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο, αφού είναι εκεί στα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Ετσι, βρέθηκε στο Spetsathlon, που «μετακόμισε» στο Λουτράκι.

Ετσι, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή μόλις 100 αθλητών, διεξήχθη το πρώτο τρίαθλο για το 2020 στην παραλία του Λουτρακίου.

Με… dream team στο Λουτράκι η bwin

Η ομάδα της bwin ήταν εκεί, σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού και αγωνίστηκε με ιδιαίτερο ζήλο στο triathlon sprint. Η ομάδα της bwin αποτελούταν από τον πρωταθλητή κολύμβησης Στέφανο Δημητριάδη που αγωνίστηκε στο κολύμπι (750μ) και το τρέξιμο (5km) και τον Ολυμπιονίκη του windsurfing Βύρωνα Κοκκαλάνη που ξεχώρισε με την εξαιρετική εμφάνισή του στο ποδήλατο (20km).

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου δήλωσε: « Είναι ιδιαίτερες οι στιγμές που βιώνουμε, ωστόσο θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τη διοργάνωση για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Για τη διεξαγωγή του αγώνα, επιμείναμε ιδιαίτερα στην αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής καθώς προέχει η ασφάλεια όλων μας. Τέλος, παραμένουμε σταθεροί στη φιλοσοφία μας να στηρίζουμε τον επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικό αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα και ευχόμαστε να επιστρέψουμε σύντομα σε πολυπληθείς διοργανώσεις».

 

Σχολιάστε

X