Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Τον πρώτο λόγο οι άμυνες

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Τον πρώτο λόγο οι άμυνες

Έναρξη: 15.00, 14/06/2020
Γήπεδο: Nuevo San Mamés

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, στην Ισπανία ξεκίνησε και η Ατλέτικο θέλει να ξεκινήσει τη μεγάλη αντεπίθεση για να μην χάσει το… τρένο του Champions League. Η ομάδα του Σιμεόνε δεν κάνει καλή σεζόν, οι αλλαγές του περασμένου καλοκαιριού δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο Αργεντίνος τεχνικός προσπαθεί ακόμα και τώρα να βρει την ισορροπία, καθώς όσο και να προσπάθησε το επιθετικό ποδόσφαιρο δεν ταιριάζει καθόλου στους «ροχιμπλάνκος».

Από τις κορυφαίες άμυνες Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπιλμπάο

Για το πρώτο ματς, λοιπόν, μετά τη διακοπή θα λείψει ο τιμωρημένος Ζοάο Φέλιξ, με τον Ντιέγκο Κόστα να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Ακόμη και αν καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή για φοροδιαφυγή. Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει στη θέση του Μοράτα στην επίθεση και ο Σιμεόνε ελπίζει ότι έπειτα από πρόβλημα τραυματισμού στη μέση θα θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό. Δίπλα θα βρεθεί ο Γιορέντε, που φυσικά δεν είναι επιθετικός. Είναι το τρικ που σκαρφίστηκε ο Αργεντίνος για πρέσινγκ από πολύ ψηλά, ειδικά από τη στιγμή που ούτε ο Βιτόλο είναι διαθέσιμος.

Η Ατλέτικο έχει δεχθεί μόλις 21 γκολ φέτος, κάτι που αντικατοπτρίζει την τακτική όλων αυτών των ετών. Απέναντί της θα βρει την Μπιλμπάο, που έχει εξίσου καλό παθητικό με 23 τέρματα. Στόχος και των δύο; Φυσικά η νίκη. Θα επιτρέψει στους γηπεδούχους να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης και στους φιλοξενούμενους να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την 4άδα.

Τα αρνητικά σερί

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γκαριτάνο, έχει χάσει τα 4 από τα 5 ματς με αντίπαλο την Ατλέτικο, ενώ και η Μπιλμπάο δεν τα καταφέρνει τόσο καλά με την ομάδα του Σιμεόνε, την οποία έχει κερδίσει μόλις 2 φορές στις 13 τελευταίες τους αναμετρήσεις. Εκείνο που θα πρέπει να θυμάται είναι ότι πέρυσι κέρδισε αυτό το ματς στο στάδιό της με 2-0. Θα ποντάρει, όμως, στον Ινιάκι Γουίλιαμς, που έχει πετύχει 4 γκολ στα ματς με την Ατλέτικο, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Τα πράγματα, πάντως, δεν πηγαίνουν και τόσο καλύτερα για την Ατλέτικο, που μετράει μόλις 1 νίκη στις 10 τελευταίες εξόδους της, ενώ δεν έχει κερδίσει καμία άλλη από τις ομάδες της Βασκονίας μακριά από τη Μαδρίτη φέτος. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να σπάσουν την κακή παράδοση ή η Ατλέτικο θα διορθώσει την κάκιστη εικόνα της φέτος εκτός έδρας;

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X