Ρόμα - Γιουβέντους: Νέος αέρα με Πίρλο!

Ρόμα – Γιουβέντους: Νέος αέρα με Πίρλο!

Εναρξη: 21:45, 27/09/2019
Γήπεδο: Ολίμπικο, Ρώμη

Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους φιλοξενείται από τη Ρόμα στο Ολίμπικο, με τους Τζιαλορόσι να προέρχονται από το… σοκ του μηδενισμού στην πρεμιέρα. 

Σοκ με μηδενισμό για τη Ρόμα

Ο Πάουλο Φονσέκα είχε μαζί του στην Βερόνα τον Έντιν Τζέκο, αλλά δεν ρίσκαρε την συμμετοχή του Βόσνιου επιθετικού. Ούτε η μεταγραφή του Βόσνιου στη Γιούβε έγινε και η Ρόμα έδειξε πως… πονάει επιθετικά. Το 0-0 άφησε μέτριες εντυπώσεις, ωστόσο το… σοκ ήρθε λίγες ώρες αργότερα, μιας και οι Τζιαλορόσι δεν πήραν ούτε βαθμό, αντίθετα, έχασαν 3-0 στα χαρτιά. Οι Τζιαλορόσι είχαν στη σύνθεσή τους τον Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος, όμως, είχε δηλωθεί στην αποστολή ως μέλος της Κ-22, ενώ έκλεισε τα 23 του χρόνια τον περασμένο Ιούλιο. Πλέον, θέλουν να ξεπεράσουν το… φιάσκο της πρεμιέρας στο Bentegodi και να πάρουν μια νίκη αυτοπεποίθησης!

Με το δεξί η Γιουβέντους του Πίρλο

Η νέα Γιούβε του Αντρέα Πίρλο άφησε υποσχέσεις! Ο Maestro έδωσε κίνητρα, ενθουσιασμό, άλλαξε πλάνο, τακτική και η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε με το δεξί στη φετινή Serie A επικρατώντας 3-0 της Σαμπντόρια στο Τορίνο. Ιδανική πρεμιέρα για τον Κουλουσέφσκι, ο οποίος βρήκε δίχτυα, ενώ σκόραρε και ο Κριστιάνο. Η παράδοση συνεχίστηκε και η ομάδα του Ρανιέρι έμεινε χωρίς νίκη επί της Γιούβε από το 2013. ««Στόχος μας το 10ο πρωτάθλημα, το οποίο θέλει μεγάλη προσπάθεια για να έρθει. Είναι κάτι πρωτόγνωρο στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν είναι δεδομένο, είναι η κορυφή που πρέπει να ανέβουμε» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου. Η Γιουβέντους προχώρησε στη μεταγραφική ενίσχυσή της, αφού ανακοίνωσε τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος πήρε τη θέση του Ιγουαΐν.

Ο 27χρονος Ισπανός στράικερ παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης για την τρέχουσα σεζόν έναντι 10 εκατ. ευρώ, με οψιόν αγοράς στα 45 εκατ. ευρώ. Σε 93 συμμετοχές ως παίκτης της Γιουβέντους στο πρώτο του πέρασμα, ο Μοράτα πέτυχε 27 τέρματα και μοίρασε 18 ασίστ, κατέκτησε δύο νταμπλ κι έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League το 2015 στον οποίο και σκόραρε, βάζοντας παράλληλα «γκολ» και στις καρδιές των τιφόζι της ομάδας.

Ρόμα – Γιουβέντους, οι αριθμοί του ντέρμπι

Μετά από τη νίκη 3-1 στον τελευταίο αγώνα της περασμένης σεζόν, η Ρόμα μπορεί να κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια της Serie A εναντίον της Γιουβέντους για πρώτη φορά από το 1995.

Μόλις μια ισοπαλία μετρούν Ρόμα και Γιουβέντους στα δέκα τελευταία ματς της Serie A. Tέσσερις νίκες οι Τζιαλορόσι και πέντε για τη «Μεγάλη Κυρία»

Η Γιουβέντους κέρδισε τον περσινό αγώνα στο Ολίμπικο με 2-1, ωστόσο δεν έχει κερδίσει ποτέ τους Τζιαλορόσι δυο σερί φορές στη Ρώνη από το 2011.

Η «Μεγάλη Κυρία» δεν έχει νίκη σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδι. Οι Μπιανκονέρι μόνο με τους Τζακερόνι Ντελνέρι στον πάγκο το 2010 είχαν μείνει χωρίς νίκη εκτός σε επτά ματς.

Ο Έντιν Τζέκο έχει 78 γκολ και απέχει μόλις ένα πίσω από την 5η θέση και τον Ροντόλφο Βολκ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να σκοράρει για τέταρτη φορά στην καριέρα του στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν σε Top-5 πρωταθλήματα , μετά το 2009, 2011 και 2014 στη La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι είναι ο νεότερος παίκτης που σημείωσε γκολ στο ντεμπούτο του με τη Γιουβέντους στη Serie A από τον Μαρσέλο Ζαλαγιέτα το 1998.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X