Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι: Με σύμμαχο το ρεκόρ!

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι: Με σύμμαχο το ρεκόρ!

Εναρξη: 25/08/2019
Γήπεδο: Vitality Stadium

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να επιστρέψει στις νίκες, η παράδοση κόντρα στη Μπόρνμουθ είναι ισχυρή, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν μπει φουριόζοι στην Premier League. 

Χωρίς νίκη με Σίτι η Μπόρνμουθ
Σημαντικό διπλό για τη Μπόρνμουθ στο Βίλα Παρκ, επικράτησε 2-1 της Αστον Βίλα κι έδειξε πως είναι ομάδα ικανή για ζημιές. Πέτυχε δυο γρήγορα γκολ είχε τον γκολκίπερ της σε εξαιρετική κατάσταση και όταν χρειάστηκε κράτησε την ομάδα του ζωντανή! Βέβαια, η Μπόρνμουθ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μάντσεστερ Σίτι στις 14 προηγούμενες συναντήσεις πρωταθλήματος, χάνοντας κάθε ένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους, τα οποία ήταν στην Premier League. Παράλληλα, έχασε 13 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της Premier League κόντρα στους big Six, με τις δύο νίκες σε αυτή την πορεία να έρχονται στο Vitality Stadium (4-0 στην Τσέλσι τον Ιανουάριο και 1-0 την Τότεναμ τον Μάιο).

Ρεκόρ η Μάντσεστερ Σίτι
Mπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί της των 15 αγώνων πρωταθλήματος, μιας και η Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας 2-2 με την Τότεναμ. Προηγήθηκε δυο φορές, όμως οι Σπερς απάντησαν ισάριθμες. Στο τέλος το… VAR της έδωσε τη χαριστική βολή, μιας και ακυρώθηκε το γκολ του Ζεσούς! Το ρεκόρ 100% νικών σε οκτώ παιχνίδια εναντίον της Μπόρνμουθ είναι το καλύτερο στην ιστορία της. Η Μάντσεστερ κέρδισε αυτές τις οκτώ αναμετρήσεις κόντρα στα «κεράσια» με συνολικό σκορ 25-3. Η Σίτι έχει κερδίσει τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της Premier League έναντι των ομάδων της Νότια ακτής! Σούπερ ο Στέρλινγκ κόντρα στη Μπόρνμουθ, έχει συμμετάσχει άμεσα σε 10 γκολ σε μόλις επτά εμφανίσεις (8 γκολ, 2 ασίστ)! Παράλληλα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κερδίσει όλες (6) τις αναμετρήσεις στην Premier League με την Μπόρνμουθ. Μόνο κόντρα στη Μάλαγα (8/8) και τη Γουέστ Χαμ (7/7) έχει καλύτερο σερί ως τεχνικός.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!+21

Σχολιάστε

X