Λεγανιές - Ατλέτικο Μαδρίτης: Με το δεξί οι Μαδριλένοι

Λεγανιές – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με το δεξί οι Μαδριλένοι

Εναρξη: 20:00, 25/08/2019
Γήπεδο: Μπουτάρκε, Μαδρίτη

Ο Ζοάο Φέλιξ ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του και η Ατλέτικο μπήκε με το δεξί στη La Liga. Aσχημη πρεμιέρα για τη Λεγανιές.

Ασχημο ντεμπούτο για Λεγανιές
Δεν ήταν θετικό το ντεμπούτο της Λεγανιές στη φετινή LaLiga, με εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα. Τι και αν σημείωσε τρία γκολ, ακυρώθηκαν και υπάρχουν παράπονα για διαφορετικά κριτήρια στη χρήση του VAR. Μοναδικό νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ήταν ο δεξιός μπακ – χαφ Ρομπέρτο Ροσάλες. Η Λεγκανές δεν έχει νικήσει ποτέ την Ατλέτικο (0-4-6), είτε στη μία είτε στην άλλη έδρα. Ωστόσο, στα τρία τελευταία που τη φιλοξένησε στο «Μπουτάρκε» έμεινε αήττητη με τρεις ισοπαλίες.

Ιδανικό ξεκίνημα του Φέλιξ με την Ατλέτικο!

Μια κεφαλιά του Μοράτα στα 23′ ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Χετάφε, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι Μαδριλένοι, μπορεί να πήραν το τρίποντο χάρη στο τέρμα του Ισπανού επιθετικού, ωστόσο στο 42′ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρενάν Λοντί, μόλις πέντε λεπτά μετά την αποβολή του Χόρχε Μολινά για την Χετάφε στο 38′. Στο 55′ ο Ζοάο Φέλιξ, κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μοράτα αστόχησε. Οι αριθμοί του Ζοάο Φέλιξ στο ντεμπούτο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα ήταν πολύ καλοί. Ο Φέλιξ μεταξύ άλλων είχε 100% επιτυχία στις ντρίμπλες και 90% επιτυχία στις πάσες στο μισό του αντιπάλου, κέρδισε το πέναλτι, είχε ένα κλέψιμο και ένα τάκλιν, καθώς και τέσσερα κερδισμένα φάουλ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X